hren
 

FOTOGRAFIJE S TERENA
Pomoć ugroženim i iseljenim stanovnicima poplavljenih područja i dalje se nastavlja, a u akciji pomoći svoj obol dali su i brojni Kaštelani, kako donacijama tako i boravkom u sjevernoj Bosni i istočnoj Slavoniji, gdje su na terenu pokazali i pokazuju svoju humanost.

Tako se ovog trenutka u Slavoniji nalaze dvojica kaštelanskih vatrogasaca, koji su na poplavljena područja otišli zajedno s još nekoliko desetaka vatrogasaca iz Splitsko-dalmatinske županije. Jedan od njih je vatrogasac iz DVD-a Mladost, odakle je i vatrogasna cisterna upućena na to područje, dok je drugi vatrogasac pripadnik gomiličke vatrogasne postrojbe. Vatrogasci će na terenu boraviti šest dana, a po potrebi iz Kaštela će se uputiti i drugi vatrogasci te vozila koja su stavljena na raspolaganje.

Planinari HPD-a Malačka dva su dana boravili u Orašju gdje su odnijeli pomoć za prijatelje planinare s tog područja, nakon čega su nam poslali nekoliko fotografija koje prikazuju trenutno stanje u tom pograničnom području Bosne i Hercegovine. Sve što su nam kazali bilo je: Puno je gore nego smo mogli zamisliti!

Više fotografija dobili smo i od našeg fotografa Ante Majića, koji je u Slavoniji nekoliko dana boravio kao član interventnog tima Crvenog križa, za što je prošao posebnu obuku, te na terenu bio koordinator za mjesto Vrbanju. Uz druge pripadnike Crvenog križa Hrvatske Majić je obavljao sve poslove za koje je bio zadužen, a što je zabilježio svojim fotoaparatom pogledajte na fotografijama

Orašje i Slavonija:


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_8140)

    Bravo!

    oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij