hren
 

PLANINARI, BOKSAČI, GIMANASTIČARI
Među one koji su se pridružili humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za stanovnike poplavljenih područja, posljednjih dana našlo se i nekoliko kaštelanskih udruga, čiji su članovi pokazali veliko srce.

Tako su planinari HPD Malačka – Donja Kaštela u samo tri dana prikupili više tona različitih potrepština, kako bi, u suradnji s GD Crvenog križa Kaštela, pomogli prijateljima iz PD Čičak u Orašju.

Znatnu količinu higijenskih potrepština, hrane i ostalog, planinari su utovarili u kombi, koji im je za ovu akciju ustupila Zračna luka Split – Kaštela, i već u subotu ujutro bili su  na putu prema Orašju. A pomoći je prikupljeno toliko da će biti potrebno još jednom na isti put.

Da osim u ringu, imaju veliko srce i kad je u pitanju pomoć potrebitima, pokazali su članovi kick boxing kluba Argentin Style, te boksaškog kluba Leonid iz Kaštel Starog, koji su također organizirali prikupljanje pomoći za Slavoniju te pozvali i sve druge klubove da se priključe akciji.

A akciji su se priključili  mladi gimnastičari, vodstvo i treneri GK Kaštela, koji su za građane poplavljenih područja prikupili potrepštine koje će im pomoći nakon što su evakuirani iz svojih domova.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_5483)

  Ako se nisi uslika na desetak slika kao da nisi da,jer ako okolo ljudi ne vide nije to posa

  oko 5 godina prije
 • (Gost_4179)

  Nije bitan razlog ni povod nego rezultat

  oko 5 godina prije
 • (Gost_4741)

  Nasto slice ovi Pengici, kada je njih poplava udrila ;)

  oko 5 godina prije
 • (Gost_6197)

  koliko cisterni koje bi razvozile pitku vodu su kaštela (kaštelanski vatrogasci) poslali na ugrožena područja?

  oko 5 godina prije
 • Kaštelanski vatrogasci (Gost_4184)

  Za gosta 6197, jutros je išla jedna iz Mladosti + vozač iz Gomilice. Vatrogasci rade po dojavi iz Voc-a , samoincijative nisu dopuštene.
  LP

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3157)

  Za ove "malodušne" - ne budi ljubomoran, lipo nabavi "materijal", kombi, skupi svoju klapu pa se i ti uslikaj na 10 slika!!! ;)

  oko 5 godina prije
 • (Gost_6158)

  žalosno je da dok se apelira na narod da zove broj za pomoć poplavljenima , avion leti iznad grada i nosi transparent sa tim brojem. jeli se pitaju organizatori svega toga koliko su potrošili za gorivo toga aviona i jesu li te pare mogli proslijedit poplavljenima.s jedne strane se arči nemilice i bez potribe a s druge se traži da narod daje

  oko 5 godina prije
 • (Gost_4472)

  jeli se zna koliko je novaca dano avionu za gorivo da bi leta iznad grada

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij