hren

OBAVIJEST IZ BIJAĆA
Kao što smo i najavili prije nekoliko dana, od sutra- četvrtak 24. travnja, učenici osnovne škole Bijaći pohađat će nastavu u novoj školskoj zgradi u Kaštel Novom,  potvrdili su nam iz Uprave ove škole.

- Prema informacijama iz kaštelanske Gradske uprave, odnosno Vlastitog komunalnog pogona, obaviješteni smo da će radovi na pristupnim putovima oko nove škole biti okončani, kao i da će se poduzeti sve radnje radi sigurnosti, prvenstveno učenika.


Radovi na uređenju nogostupa u ulici Sv. Josipa

Slijedom navedenog, te uz suglasnost Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport Splitsko-dalmatinske županije, obavještavamo sve da će prvi nastavni dan u novoj školskoj zgradi biti u četvrtak i to prema sljedećem rasporedu:
- A smjena u  7.45 sati
- B smjena u 13.45 sati.
Učenici 1.a razreda, koje ući učiteljica Anamarija Bašić i 1.b razreda s učiteljicom Terezijom Zokić, nastavu će pohađati u B smjeni, a 1.c i učiteljica Marina Pažanin te 1.d razred, kojem je učiteljica Sandra Špika, u A smjeni – kaže se u obavijesti iz ove škole, u kojoj su djeci, roditeljima i djelatnicima zaželjeli sretan početak rada u novoj zgradi.

Iz škole su pozvali i zamolili učenike na dodatan oprez pri dolasku i odlasku iz nove škole, te ih ujedno informiraju kako će sve upute o ustroju rada u novim okolnostima, učenici dobiti tijekom nastave u novoj školi.

Radovi na prometnicama odvijaju se punom parom

Inače, u utorak i srijedu rano ujutro, radovi na prometnicama uokolo škole odvijali su se punom parom te se može zaključiti da su isti pri kraju.

U narednim danima radit će se na postavljanju dva pješačka semafora na Cesti dr. Franje Tuđmana južno od škole, a dok semafori ne budu u funkciji, pojačani nadzor na raskrižju s ulicom Sv. Josipa obavljat će službenici prometne policije.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij