hren
 

RADI SE NOGOSTUP U NOVOM
Iz kaštelanske Gradske uprave proslijedili su nam obavijest nadležnih, a kojom se, zbog radova na nogostupu u neposrednoj blizini nove školske zgrade u Kaštel Novom, pozivaju vozači i ostali sudionici u prometu na dodatan oprez.

- Zbog radova na nogostupu nove osnovne škole Bijaći u Kaštel Novom, postavljena je privremena regulacija prometa. Mole se građani na dodatan oprez, a  ukoliko im nije neophodno da izbjegavaju prolazak ulicom Put Sv. Josipa, naročito iz pravca sjevera – stoji u obavijesti.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_4870)

  A semafor? Jeli on u planu?

  oko 6 godina prije
 • (Gost_3240)

  Prometna komunikacija, i ne prvi puta, u Kaštelima pada na najniže grane. Umjesto širenja prometnica, ovdje se ili zatvaraju ili sužavaju ili pretvaraju u jednosmjerne. A to je nazadovanje i put u kameno doba.
  U Donjim Kaštelima dvije ulice i to Put svetog Josipa u Novom i Bana Jelačića u Starom su prometne žile kucavice. Od jučer to više, ova u Novome nije, jer je "osakaćena". Donji dio pretvoren je u jednosmjernu ulicu, a da nije napravljena Vodovodna (prema "Agavi"). S ovakvom neprirodnom i nelogičnom (NE)regulacijom prometa gužve i nered nastaju u "ulicama" tj. poljskim putima Radunićevom i Marina Studina. Iste su gabarita (širine) za proć karom i konjem. Ovo je TRAGEDIJA OD PROMETNE INFRASTRUKTURE. A ništa, IDEMO DALJE.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6173)

  KATASTROFALAN ODNOS PREMA GRAĐANIMA OVOG DIJELA KAŠTELA.Kao da je škola pala iznenada s neba. Dobro je napisao gost 3240, zašto nije prije napravljena Vodovodna ulica kao alternativa za privremeno zatvorenu ulicu Sv.Josipa. Zar se nije mogla završiti Vodovodna pa onda započeti uređenje ulice Sv. Josipa? Koga to briga?

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij