hren
 

GLAZBENA POSLASTICA ZA GUŠT I KAMPANJU
Sunčani koncert, na kojem će nastupiti TBF, Justin's Johnson, Mjesni odbor, Ultimatum i Rokolomotiva, održat će se u petak 17. siječnja s početkom u 20 sati, u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom. Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se nabaviti na prodajnim mjestima AdriaTicketa te na ulazu u dvoranu prije početka koncerta.

Ovaj koncert dio je kampanje za realizaciju projekta sunčane elektrane na krovu osnovne škole Ostrog u Kaštel Lukšiću, a organiziraju ga Energetska zadruga Kaštela i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP).

Inače, kampanja traje od početka prosinca prošle godine i do sada je prikupljeno 100 tisuća kuna kako u lokalnoj zajednici tako i na svjetski poznatoj crowdfunding platformi Indiegogo putem koje je do sada prikupljena petina tog iznosa.

UNDP je za svaki svaki dolar prikupljen putem stranice Indiegogo osnovnoj školi Ostrog donirao još 1,50 američkih dolara vlastitih sredstava.

Lokalna zajednica zajedno s Gradom Kaštela pokazala se kao snažna potpora ovoj kampanji. Kao sponzori koncerta odazvale su se tvrtke Ribola d.o.o., Mediteran produkcija, Clissa d.o.o., Media plakat, Nautic Radio Kaštela, Portal Grada Kaštela, Bepo Sound i Plesni klub K7.

Sve informacije o projektu energetski neovisne OŠ Ostrog u Kaštel Lukšiću dostupne su na internetskoj stranici kampanje i stranici projekta Energetskih zadruga u Hrvatskoj.

A napredak kampanje može se pratiti na Facebook stranicama Energetske zadruge i Energetska zadruga Kaštela.


KOMENTARI:

Stari Komentari (18)

 • (Gost_1154)

  Bravo za ex ravnatelja Božinovića, više je on napravija u jednom mandatu nego svi mu prethodnici zajedno. Uvik je bija u školi dostupan svima roditeljima, đacima i nastavnom osoblju, a ovu novu niko ne vidi i ne čuje. Opet će stvari krenit nizbrdo.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5155)

  Drago mi je sta se nesto pokrenilo i organiziralo, al opet ovo je sve prazna prica...
  Ta energetska neovisnost o kojoj pricaju uopce nije prava en. neovisnost.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8270)

  Ravnateljice posvetite više pažnje znanju i odgoju djece,učenici donose loše predznanje za srednju i fax a priče o energiji nisu vaš posao. Ovo vrijedi i za gospođu Šošić.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5799)

  božinović je bija i više ga nema,i šta ćemo sad...

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1809)

  neka mlade snage pokažu šta mogu i znaju... ravnateljice samo tako naprid :)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_7014)

  Šta blatite ravnateljicu, budite sritni šta je takva inovativna i pomozite joj!
  A za Stipu platite misu jer je otiša i neće više uništavat dicu

  oko 6 godina prije
 • (Gost_7014)

  Nisu ovi što će nastupat SDP-ovci kao ni ravnateljica (ja to dobro znam) već joj prikriveni SDP-ovci podmeću i ljubomorni su na njen uspjeh u ovako kratkom vremenu od preuzimanja ravnateljstva, a možda su među ljubomornim komentarima i neki od susjeda ravnatelja

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5100)

  Divota: traži se od građana / roditelja da ulažu u jeftinu energiju škole. Pod kojim uvjetima? Oće li bit obveznice? Olakšice na komunalnu naknadu? Momci moji, samodoprinos se drukčije organizira.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9043)

  Liudi moji ostavite se politike i ravnateljice nego dodite na koncert i uzivajte, kad se netko potrudija da vam za male pare omoguci dobar provod. Kad su Kastela zadnji put imala ovakav koncert.

  oko 6 godina prije
 • 6585 (Gost_1103)

  za glasove ka ti nije nan uopće briga. dapače, uvik je bilo bolje ništa nego svašta.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_138)

  Koncert za sunčanu elektranu a vi o nekom SDPu, prikrivenim komunistima... šta je s vama... baš takvi ka vi i sa takvim mozgom su i za vrime Juge svugdi vidili unutrašnje i vanjske neprijatelje... ne bi me čudilo da isti ljudi viču i prije i sad
  Popijte tabletu, otiđite u doktora, izdr..jte... samo ostavite normalan svit na miru

  oko 6 godina prije
 • komunistički ustaša (Gost_3119)

  a ća ste čangrizavi ovo je za poludit... konačno se ništa dešava u gradu a vi odma udri po komunistima i drugim vanzemaljcima... nečemo nikad naprid s takim stavom i kolektivno depresijom... stalno "jadan ja, ajme kako je meni teško, niko ništa ne radi..." manje srat a malo više optimizma i konkretnih relizacija... e!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4577)

  oni koji nesmu očevima reč da su bili komunisti ili simpatizeri komunista a radili su, dicu odgojili i školovali ,a da ne govorin da su se skučili, ti su najžešči na komuniste. neznan zašto ih je sram reč da su in čače bile zbrinute u doba komunizma kojega na ovim prostorima nije ni bilo. niti smo bili poljaci niti mađari apogotovo nismo imali režim istočne njemačke. e pa otkud pojedincima da uvik ,ama baš uvik na svaku temu nama krpaju komunizam

  oko 6 godina prije
 • (Gost_138)

  Zato jer su im se očevi zbrinuli tako šta su na druge vikali da su nisu komunisti a oni će se danas zbrinit tako šta će drugima vikat da jesu komunisti! Hebe se njima za komunizmom i kapitalizmom. Oni viču šta je isplativo

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4170)

  A da Ivna Bućan iskrči šumarak isprid škole i posadi vjetroelektrane? A u školi priko tjelesnoga dat dici da vrtu na biciklu generatore? I onda svečano sikiron okinit dovodni kabel, glođat pome i kukumare i time označit ulazak u drugu postindustrijsku revoluciju, ali na kaštelanski način?

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8209)

  koncert je super prošao s obzirom da se to organiziralo u Kaštelima . ovdje nažalost ne prolaze ovakvi bendovi tako da je sinoć super.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4170)

  "...ovdje nažalost ne prolaze ovakvi bendovi..."

  Ali zato pralaze preglupi projekti i još gluplje vlasti kod najpametnijega svita na svitu.

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij