hren
 

PREDLOŽITE ZASLUŽNE
Još je tjedan dana ostalo do okončanja poziva za prijedloge dobitnika ovogodišnjih nagrada Grada Kaštela, dok svi oni koji žele predložiti dobitnike nagrada Splitsko-dalmatinske županije, to mogu uraditi do 7. veljače ove godine.

Svi zainteresirani svoje kandidate za dobitnike nagrade Grada za životno djelo, osobne godišnje nagrade Grada Kaštela, osobne nagrade za osobito humano djelo ili počasnog građanina Kaštela, mogu predložiti uz pisano obrazloženje i odgovarajuću dokumentaciju, dostaviti najkasnije 17. siječnja na adresu Grad Kaštela, Komisija za dodjelu javnih priznanja, 21 212 Kaštel Sućurac, Braće Radić 1.

Županijske nagrade

Pravo na podnošenje prijedloga za dodjelu županijskih nagrada imaju župan, županijskI vijećnici i radna tijela Županijske skupštine, tijela gradova i općina s područja županije, državna upravna tijela, trgovačka društva i ustanove, građani i udruge građana, političke stranke i druge pravne osobe.

Nagrade se dodjeljuju za najviše zasluge u promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, sporta, zdravstva, socijalne skrbi i drugih područja društvenog života u županiji, a to su nagrada za životno djelo te osobne i skupne nagrade. Također se mogu podnijeti i prijedlozi za proglašenje počasnim građaninom županije te Povelju Splitsko-dalmatinske županije, za koje se prijedlozi podnose tijekom cijele godine.

Prijedlozi za županijske nagrade trebaju se poslati na adresu  Splitsko-dalmatinska županija, Županijska skupština, Odbor za javna priznanja, 21000 Split, Domovinskog rata 2,
u zatvorenoj omotnici s naznakom «ZA NAGRADU ŽUPANIJE» - NE OTVARAJ.

Dodatne informacije o nagradama Županije mogu se dobiti na tel. 400-001.


KOMENTARI:

Stari Komentari (10)

 • (Gost_122)

  Nelu za nagradu grada.Osoba za koju sam siguran svoj glas daje velika vecina nasih sugradana,osoba koja je pomogla nama ili nasim blizima po tko zna koliko puta i zato Nela bar u moje ime veliko HVALA.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6235)

  tko je dotična

  oko 6 godina prije
 • (Gost_122)

  Tvoja sreca da je neznas i zelim ti da je nikada ne zatrebas (za tvoje dobro) ali kada dode nevolja direktno ili preko nekih poznanika ces je upoznati i tada ces sigurno o njoj misliti kao i velika grupa ljudi.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1152)

  A onda bi i svaki kaštelanski likar iz svakoga mista triba dobit nagradu.Jer kad je bilo kome iz sela tribalo onda je stavimo Dragan ili Anton ili Mijo ili petar paval skočija.I šta sad.A oni ča radi na socijalno, a svakome je iz sela učinja, jeli onda i on mirita?

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2244)

  a di su van babice i sestre medicinske. njima je to posal a likarima triba nagrada. kad van ne uspije izličit se onda nabrajate koliko likarima triba dat jer te neče ni pogledat.
  ja predlažen one koji su uspili napravit zdrave ljude invalidima i penzionerima jer su ih tako zbrinili

  oko 6 godina prije
 • (Gost_3169)

  komu su nagrade..vaznije..dobitnicima..ili onima sta ce ih diliti..ali od svega je najvaznije..sta ce se i jedni i drugi..slikavati..;)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_3146)

  Ja predlažen građansku inicijativu koja se zalaže za ne rušenje nelegalne građevine na kuli čipiko za nagradu, raćunica je jednostavna niko nezna ko su pa ni nagradu neće imat kome urućit :)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4757)

  "Ja predlažen građansku inicijativu koja se zalaže za ne rušenje nelegalne građevine na kuli čipiko za nagradu, raćunica je jednostavna niko nezna ko su pa ni nagradu neće imat kome urućit "

  I ja. To su dva glasa. Idemo dalje...

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8308)

  Ja predlažem kapetana Josipa Berketa. Toliko je dobra napravija za Udruge u gradu Kaštela. Isto tako pridonija je smanjenju nezaposlenih, otvarajuči vrata svog poduzeća za razne uslužne djelatnosti. lijepo je riješio Adriachem. Kupio za svoj kapital i riješio nezaposlene tako što ih je svih ostavio na svom platnom spisku. Bravo kapetane tako se radi za dobro grada.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2014)

  Veterani Jadrana nemogu dobiti nagradu jer nisu udruga dosta
  Je namistanja mora biti sve po pravilniku o nagradama.

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij