hren
 

KAKO SU GLASALI KAŠTELANI
U Kaštelima je, prema obrađenim podacima sa svih 18 biračkih mjesta, na referendum izašlo 42,15 posto građana. Njih 84, 22 posto koji su izašli na referendum, glasovalo je za, dok je 15,28 posto Kaštelana svoj glas dalo protiv.

Prema prvim privremenim neslužbenim podacima, većina građana Hrvatske,  od njih 37 posto koji su izašli na referendum, prvi u povijesti samostalne države koji su inicirali sami građani, odlučili su da definicija braka kao zajednice muškarca i žene uđe u Ustav.

Za ustavnu definiciju braka kao zajednice muškarca i žene u Hrvatskoj je glas dalo oko 65 posto građana, dok ih je protiv glasovalo približno  34 posto.


REZULTATI iz Kaštela:


Klikom na sliku otvara se detaljna statistika

 

NOVOSTI:

20:50 sati - Obrađena su sva biračka mjesta u Kaštelima. ZA je glasovalo 84,22 posto, a PROTIV 15,28 posto birača. Na Referendum je izašlo 42,15 posto Kaštelana.

20:15 sati - Prema prvim neslužbenim informacijama do 20:10 sati u Državnom izbornom povjerenstvu obrađeni su podaci s oko 50 posto glasačkih mjesta. Oko 64 posto građana svoj glas je dalo ZA, a njih 36 posto PROTIV.

19:30 sati - Prvi rezultati referenduma stigli su s glasačkog mjesta u Kaštel Sućurcu - Udruga Putalj


19:00 sati - Pogledajte najnovije fotografije iz Starog, Novog i Lukšića...

 

 

 

16:15 sati - U Kaštelima do 16:00 sati glasalo 31,14 posto  birača
(Kliknite na sliku i pogledajte izlaznost po glasačkim mjestima)
U Splitsko-dalmatinskoj županiji izlaznost je iznosila 30,41 posto, a ukupna u  zemlji 26,75 posto.


14:00 sati - Iz Kaštel Sućurca...

 

 

 


13:30 sati - Iz Kaštel Kambelovca...

 

 

 

11:30 sati - U Kaštelima do 11:00 sati glasalo 11,50% birača
(Kliknite na sliku i pogledajte izlaznost po glasačkim mjestima)
Do 11 sati na referendum je diljem Hrvatske izašlo  9,29 posto građana s pravom glasa, podaci su koje je objavili Državno izborno povjerenstvo. U Kaštelima je do 11 sati, na glasačka mjesta, njih 17 od ukupno 18 koji su dojavili izlaznost, izašlo 11,5 posto glasača.
Najviće postotak izlaznosti do 11 sati, među Županijama i Gradu Zagrebu, bio je Grad Zagreb s 13,66 posto, dok je najmanji odaziv bio u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji 5,48 posto.
U Splitsko-dalmatinskoj županiji izlaznost je iznosila 9,48 posto, a od općina i gradova u županiji najveća izlaznost bila je u Sućurju 17,94 posto, a najmanja u 4,25 posto.


10:30 sati - Iz Kaštel Starog...

 

 

 

10:00 sati - Kako smo informirani iz kaštelanskog Izbornog povjerenstva, u Kaštelima je jutros otvoreno svih 18 glasačkih mjesta, a do 10 sati nisu zaprimljene nikakve pritužbe ili prijave.

U cijeloj Hrvatskoj jutros su otvorena 6634 glasačka mjesta na kojima će se, uz 80 glasačkih mjesta izvan granica države, državljani Hrvatske izjasniti na referendumu o Ustavnoj definiciji braka kao životne zajednice žene i muškarca.

Večeras do 19 sati svoj glas za ili protiv tako će moći dati 3.780.725 hrvatskih državljana s pravom glasa u Hrvatskoj i diljem svijeta.
Pravo glasovanja imaju svi oni čije se ime nalazi na glasačkom popisu, no i oni čije se ime tamo ne nalazi, zbog eventualne greške u popisu, a to pravo ostvaruju.
- Ako na biračko mjesto pristupi osoba koja ima biračko pravo, ali se nekom greškom nije našla na izvodu, ona će to svoje pravo dokazati pred nadležnim uredom državne uprave koji vodi popise birača. Dobit će potvrdu s kojom će se vratiti na biračko mjesto i glasovat će. Na biračko mjesto naši građani moraju ponijeti službenu identifikacijsku ispravu, osobnu iskaznicu, putovnicu, vozačku dozvolu ili vojnu knjižicu. Svakako neku od tih isprava koja ima fotografiju – obavijest je iz Državnog izbornog povjerenstva.

Prvi rezultati o izlaznosti očekuju se nešto iza 11 sati, o čemu ćemo odmah i izvijestit...


KOMENTARI:

Stari Komentari (142)

Učitaj prethodne komentare
 • (Gost_6624)

  Po komentarima ispada da je vecina u Kastelima protiv, kako nas je onda 85% glasalo ZA? Tako je bilo i u kampanji LGBT udrugica, lajali su, pljuvali i grizli, to pokazuje isfrustriranost i neciviliziranost. Pridobili ste mozda 5% biraca koji nemaju cvrst sustav zivotnih vrijednosti na svoju stranu, vjerojatno tinejdzere, ostale ste jos vise uvjerili u ispravnost odluke ZA brak kao zajednicu muskarca i zene.

  oko 6 godina prije
 • Hit biti peder ili lezba (Gost_1118)

  Mnogi od onih koji se družu sa pederima ili uljepšano"Gayevima" i Lezbačama nisu ali da bi bili od "Važnosti"jer je to moderno doba.,kada nema "Motike i Lopate" i da tamo svoje vrijeme provedu u radu,nego s mobilnim stanicama i kompjuterima provode noći i dane.I jasno traže posla amole Boga da ga ne nađu.Preporuka moja je da se udruže u jedinsatvenu državu naravno svjetsku i da u nekoj pustinji ili prašumi žive i da tamo prodaju svoju maglu a dok to nebudu imali neka slušaju pjesmu"Magla" i Josipu Lisac.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1136)

  takvi i trebaju.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2139)

  U ruralnim sredinama brak je zajednica muškarca i žene.Tako nas je poučio majstor Bago.Primjerice u Bugarskoj, Rumunjskoj, Litvi i Latviji.
  Zaboravio je urbani Bago nadodati i Njemačku, Austriju i Švicarsku.
  :(Baš smo ruralni:(
  Mi Kaštelani, gori smo od Austrijanaca i Švicaraca.;)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5817)

  Baš mi je žao zbog rezulata ovog referenduma. Smatram da su ozbiljno ugožena prava životinja. Brak između ovce i čovjeka će u skoroj budućnosti biti itekako moderan. Sve one budale koje su protiv će biti nazadne i zatucane (ali dobro takvi će živjeti u ruralnim sredima pa nisu ni bitni). Ne znam samo kako se zaštitari životinja nisu pobunili.

  Nemojte samo ovo shvatiti da uspoređujem homoseksualne osobe s životinjama. Ako kažem da je jagoda crvena nisam odamah rekla da ni jedno drugo voće nije crveno. Ja cijenim ljude homoseksualne orjentacije ali samo one dobre, poštene i iskrene a ove provokatore i širitelje mržnje s obje s trane ne želim voliti!

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2142)

  tkz. zvijezde nam govore o moralu....Bože sačuvaj mlade od ovakvih savjetodavaca

  oko 6 godina prije
 • (Gost_3284)

  Ide mi ovo na živce:
  http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tabid/68/articleType/ArticleView/articleId/229141/Default.aspx

  oko 6 godina prije
 • (Gost_107)

  Odgovara: # 325637

  Zato šta u Negoslavcima živi 1450 Srba i 25 Hrvata.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_3136)

  ja sam htio otvoriti iduće ljeto gay caffe u kaštelima ,izgleda po ovome ništa od posla i zarade.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4130)

  Congratulations to the voters of Kastela who supported the U ime obitelj referendum. In following the campaign, I was disappointed by the biased anti-referendum propaganda and arrogance of some Croatian media and the HRT who in their desperation made ad hominem attacks against the promoters of the referendum. Thank you Croatia for your leadership in taking a stand and showing to other countries a way to protect "brak" as a lifelong union of a man and woman.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9090)

  Hiperkulturni stanovnici Dalmatinske zagore i okolice Imotskog su apsolutni pobjednici Hrvatske na ovom referendumu – festivalu tolerancije.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6324)

  BOG I HRVATI.......

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2532)

  ma judi moji od kad san se rodila, a jema tome i niki peeset godin, ja nikad nisan ćula za gayeve sve do unazad par godin, ono par svita ča je bilo navrnuto naopako bili su pederi i takvi su i ostali, i to obićni pederi (nikako gayevi)
  Nikor se u nji nije dira, jemali su prava ka i svi mi i ni oni se nisu u nikoga dirali niti su tu svoju navrnutost isticali i njon se ponosili, živili su u skladu i nisu smetali nikome, a poštivali su večinu i večina je poštivala njih...
  a sad je došlo niko novo doba, došli su niki novi gayevi (stari pederi su ostali kakvi su uvik bili) i najedanput oćedu nika svoja prava, ma koja to prava oni oćedu ja jis pitan a da jis nemaju?
  jemaju pravo na rad ka i ja, jemaju pravo na zdravstveno ka i ja i ča ja znan ča još... Oni bi tili pravo na brak? aj neka in damo i to, onda ćedu tit dicu, a kako ćedu dva muška odnosno gaya jemat dicu? Ajde neka mi to objasnidu, ta mi je stavka nikako nejasna, ja to sa svojis peeset godin nikako nemogu svatit. kako?

  oko 6 godina prije
 • gostu2532 (Gost_1165)

  generacijo svaka ti cast u pravu si niko ih nikad nije dira i sta oni sexsualno rade u 4 zida to je njihova stvar niti nije da to zagledan al prevrsili su agresivnin pristupon svaki odeks:)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_63)

  Goste2139 dali znaš da će i Švicarci uskoro na referendum o ovom pitanju. Nikoga ne mrzim niti ikomu želim uskratiti prava bilo koje vrste pederima bih dao državu pa neka se razmnožavaju neka imaju i presidenta mogli bi im ustupiti našega.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2164)

  Odgovara: # 325668

  a kako ćedu dva muška odnosno gaya jemat dicu? Ajde neka mi to objasnidu, ta mi je stavka nikako nejasna, ja to sa svojis peeset godin nikako nemogu svatit. kako?

  Nisi nikad cula po duhu svetome. To ti je bila prva umjetna oplodnja.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_3231)

  Do sada je broj glasova za Adeze bija mjerna jedinica za stupanj primitivizma pojedine sredine, a sada imamo još pouzdaniji i točniji sustav izračuna.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8406)

  Sad treba podrzati vukovarski referendum i pokazati idiotu volju hrvatskog naroda.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2181)

  Možda u Negoslavcima nije bilo propovidi kojom pop poziva svoje stado da "razmisle svojom glavom" i kako da glasaju.
  Usput ostavite nešto novaca za lemozinu, imali smo neke nepredviđene milionske troškove u zadnjih par miseci.

  oko 6 godina prije
 • 6324 (Gost_3089)

  napisi vise bi odgovaralo; bog i lupezi. stidim se takvih " h VATA"

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5170)

  Za Gosta 4256.
  Vjeroučiteljice moraju ispunjavati,već sada,prve četiri točke...

  oko 6 godina prije
 • (Gost_113)

  Gledajući i slušajući vladu i ove njihove uvrnute zajednice (koje ističu kako su drgačiji ali žele biti kao mi - neka se odluče) nakon referenduma, može se samo zaključiti kako vještica od lipe zgodne ljepotice napokon poprima svoj oblik pa se vidi njeno pravo vještičje lice i namjere. Tako sad bez skrivanja vidimo i čujemo njihovu mržnju, nasilje, netoleranciju, neuvažavanje mišljenje velikog dijela ljudi u RH, netrpeljivost... šta oni valjda nazivaju ljubav!

  oko 6 godina prije
 • "U ime obitelji", Kaštela (Gost_7962)

  "Oni mogu imati na raspolaganju sve vojske ovoga svijeta, mogu posjedovati sva materijalna sredstva, mogu imati sav tisak, sve radiopostaje i kina. Jednu stvar ipak ne mogu posjedovati - da ovladaju srcima i dušama ljudi, što je isključivo Božja povlastica. I ne samo da Bog ima moć nad srcima siromašnih i bijednih, nego i nad moćnicima ovoga svijeta, prema riječima Svetoga pisma: "Kraljevo je srce u ruci Božjoj, on ga vodi kuda god hoće ( Izr 21, 1)".

  Iz propovijedi blaženog Alojzija kard. Stepinca, na blagdan sv. Petra i Pavla, 1942. godine.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1102)

  Istra 58% protiv, a kaštila 84% za. Pametnome dosta.

  oko 6 godina prije
 • ????????????????????? (Gost_3089)

  objasnite mi, u ime obitelji a nijedan pop nima ni zenu ni dicu. uglavnom zivu jedan drugim, jeli se oni bojidu konkurencija? moze li ko na ovo odgovorit, ali ne meni nego gos. Zeljki.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4177)

  dabogda svaki oni ko podržava pederikose naša sina u sobi kako ga guzi neki prika.pa da vidin onda kako je to lipo i normalno.ovde nije bitan brak nego prava koja dobivaju da mogu posvajat dicu.ako su normalni zašto in neće da prime krv na transfuziji ????

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9967)

  Mi se stvarno kod ovoliko bitnih stvari bavimo iskljucivo glupostima.Sta je ovde upoce tko dobio i sta je dokazano.na izbore izislo nesto preko 35% gradana,od toga 65% bilo za sta znaci od ukupnog broja biraca oko 25 % za 10 % protiv,a 65 % nezainteresiranih ili neutralnih,u normalnim zemljama ovakav referendum bi bio ponisten jer nije izisla polovina birackog tijela,ali kod nas prolazi sta nigdi ne moze.Evo vlada ima gotov zakon o zivotnom partnerstvu koji se ni u cemu ne razlikuje od braka samo se drugacije zove,a moc ce imat i dice ,jer umjetna oplodnja je dozvoljena,samo kod njih valjda nece biti abortusa jer ce dica bit planirana i to je to.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2098)

  Radun i Rudine najviše glasova za.
  Koje čudo?

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9089)

  Ovim referendumom je nepotrebno potrošen novac poreznih obveznika jer će Ustavom biti zaštićena riječ „brak“, a istospolni (homoseksualni) parovi će moći pred matičarom sklapati „životno partnerstvo“.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9089)

  NACRT PRIJEDLOGA
  ZAKONA O ŽIVOTNOM PARTNERSTVU

  Predmet zakona
  Članak 1.
  Ovim Zakonom uređuje se životno partnerstvo, načela, sklapanje i prestanak životnog partnerstva, postupci nadležnih tijela u svezi sa sklapanjem i prestankom životnog partnerstva, vođenje registra o životnom partnerstvu te pravni učinci životnog partnerstva.
  Pojam životnog partnerstva
  Članak 2.
  Životno partnerstvo je zajednica obiteljskog života dvije osobe istog spola koje su sklopili
  životno partnerski odnos pred nadležnim tijelom u skladu s odredbama ovoga Zakona.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9089)

  Prijava namjere sklapanja životnog partnerstva
  Članak 13.
  (1) Osobe koje namjeravaju sklopiti životno partnerstvo svoju namjeru osobno prijavljuju matičaru nadležnom za mjesto u kojem žele sklopiti životno partnerstvo.
  (2) Osobe koje namjeravaju sklopiti životno partnerstvo prijavi će priložiti po potrebi izvatke iz matice rođenih, a na zahtjev matičara i druge isprave.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9089)

  Uzimanje izjave o prezimenu
  Članak 16.
  Kad utvrdi da su ispunjene pretpostavke za sklapanje životnog partnerstva, matičar će uzeti izjavu osoba koje namjeravaju sklopiti životno partnerstvo o izboru prezimena.
  Mjesto sklapanja životnog partnerstva
  Članak 19.
  (1) Sklapanje životnog partnerstva obavlja se na svečan način u službenoj prostoriji ili na drugom prikladnom mjestu, o čemu na prijedlog stranaka, odluku donosi matičar.
  (2) Za sklapanje životnog partnerstva u službenoj prostoriji i izvan službene prostorije plaća se posebna naknada.
  (3) Ministar nadležan za poslove uprave propisat će mjerila za određivanje iznosa naknada i namjenu prihoda ostvarenih od sklapanja životnog partnerstva iz stavka 2. ovoga članka.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5190)

  Odgovara: # 325630

  Iseli se ako ti ne odgovare (u Istr bi ti bilo bolje)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2293)

  (Gost_5190)
  Iseli se ako ti ne odgovare (u Istr bi ti bilo bolje)

  U kulturnoj Istri bi svakome bilo bolje.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1102)

  "Radun i Rudine najviše glasova za.
  Koje čudo?"

  Pa i je čudo. Tamo najviše njeguju ljubav spram životinja. Pravi Englezi.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1102)

  "U kulturnoj Istri bi svakome bilo bolje."

  U Istri je Šiptar gospodin. A u nas jedan drugome govoru "ti" i "gospod`ne".

  oko 6 godina prije
 • Ekskluzivno! (Gost_2098)

  Rješen misterij rezultata glasanja u Negoslavcima;)
  http://m.24sata.hr/#news/antiprotiv-glasali-protiv-jer-su-protiv-onih-koji-su-protiv-braka-343638

  oko 6 godina prije
 • brak s beštijan slijedi, poligamija i poliamorija (Gost_4531)

  pitan se zašto na televiziju ne dovedu neku lezbaču šta radi u konzuma ili čisti zahode, ili nekog homića šta pjeskari u škveru, nego u medijima dovedu uvik neke homoseksualce školovane, ulizane, sa junkey frizurama, rećinama u trbuju ili jaziku.
  Mora bit da su homoseksualci samo novinari, slikari, muzičari, pisci, a govoru da je to orijentacija od 18 g, znači tad je otkriješ i upišeš neki društveni fakultet, a šta je s ostalim strukama. Volija bih jednu psihološku analizu na ovu temu. Jo da se vratiti sto godin unazad i da su ovakvi mediji i demokracija, da mi je znat koliki bi postotak homići bija među težacima i ribarima u Kaštilima i čobanima u Vlaškoj.
  Svi oni koji nisu zadovoljni s rezultatom ovog referenduma, tribaju znat da je ova naša vlada to mogla pravno spriječiti, kad je minjala pravila o referendumu za ulist u EU, ali očito ona javno podržaje homiće, a privatno jih baš i ne može progutat. Triba samo pogledat na internetu kako je Bauk, kaza da se homoveza neće zvat brak,

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6176)

  Ma i ja sam za , ali nisam iša glasat zbog crkve i hdz. Ča nebi platili referendum oni koji ga i traže.Sad glasanje za pismo ajme da nismo u EU ča bi nam bilo.Zato desnica i crkva nisu bili za EU.

  oko 6 godina prije
 • 4177 (Gost_538)

  imaš li ti dice. ako imaš ili ako ih budeš ima, neće ti oni reč ako su pederi. reka je nadan "muž najzadnji sazna". možda bi ti želio da ti budu morala i karaktera ka MIŠIĆ.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_3666)

  Najviše "ZA" na referendumu tamo gdje je najviše neobrazovanih i nepismenih!
  Kombiniranje rezultata popisa stanovništva iz 2011. godine te rezultata homofobnog referenduma o braku potvrđuje da je stanovništvo najkonzervativnije na područjima gdje je najviši udio nepismenih i neobrazovanih, u čemu prednjači dalmatinsko zaleđe.
  U Lokvičićima u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je najviše stanovništva bilo za (98,13 posto), posve je neobrazovano 5,28 posto stanovništva, a nepismeno 2 posto. U Unešiću, gdje je posve neobrazovano 18,34 posto stanovništva, a nepismeno 10,7 posto stanovništva, na referendumu o braku je za bilo 95,37 posto stanovništva.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6359)

  ako su neobrazovani ne znači da su glupi,dapače sirovo i mudro ponekad bolje donosi odluke i zaključke,pa se ti smij i piši i omalovažavaj i dalje, inače treba vas ignorirat jer dopušta vam se da vrijeđate u svu šesnaest, temelj odgoja je u obitelji a obrazovanje je u školi......vjera se dobiva u obitelji

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2532)

  (Gost_1102)

  Istra 58% protiv, a kaštila 84% za. Pametnome dosta.

  Znači u Istri sami pederi
  :D

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6173)

  Odgovara: # 325744

  U krivu kameru gledate, dio teksta koji smatrate uvredljivim prenesen je sa Indexa.hr.
  Temelj odgoja jest obitelj, ali obitelji koje zbog manjkavog obrazovanja i kulture nisu u stanju taj zadatak samostalno uredno izvršiti ipak odgoj trebaju povjeriti školi umjesto da prosvjeduju protiv predmeta kao što su etika, zdravstveni odgoj, građanski odgoj...
  Vjera je u sekularnoj državi privatna stvar svakog pojedinca. Sekularnost je definirana kao potpuna odvojenost religijskog od socijalnog i političkog života, a ovo je propisano Ustavom RH, člankom 41, stavak 1.
  Članak 41.
  Sve vjerske zajednice jednake su pred zakonom i odvojene od države.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_538)

  a ne, u kaštilima su sami vlaji kod kojih je sramota bit peder ,ali si muško kad satareš ženu i kad tučeš misto di sidi.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_3104)

  Kako su vjerske zajednice odvojene od države, kad ih ta ista država financira?

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2181)

  Nisam protiv homoseksualaca i ne mislim da je netko više a netko manje uljuđen ako se izjasni za ili protiv njihova braka. ISTRA nam nije putokaz isto tako niti županjie koje su najviše glasale Za. Ja sam za toleranciju ali pri braku ili sad prijedlogu o partnerstvu homoseksualaca valja biti vrlo oprezan.
  To se odnosi naročito na usvajanje djece ili pak neku vrstu starateljstva.
  Homoseksualci su često i pedofili i to se ne može otkriti prije nego se dogodi seksualno iskorištavanje maloljetnika/ca. Tu valja biti vrlo oprezan i strog kao i njihovo moguće prenošenje virusa AIDS-a na povjerenu im djecu bez obzira na koji način dođu do te djece.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_538)

  a di spadaju dide i očusi koji seksualno iskorištavaju malu mušku dicu u obitelji.jesu li pedofili ili pederi

  oko 6 godina prije
 • (Gost_9967)

  Pedofili i homoseksualci dokazano nemaju nikakve povezanosti.Pedofili su najcesce obiteljski ljudi i najcesce zrtve su im iz kruga obitelji od vlastite dice,unuka,necaka ili ljudi koji su cesto u kontaktu sa dicon.Pedofili su nasilnici jer u spolni odnos sa djecom ulaze uz upotrebu sile bilo fizicke ili psihicke i samim tim rade kazneno djelo.........

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1240)

  "a di spadaju dide i očusi koji seksualno iskorištavaju malu mušku dicu u obitelji.jesu li pedofili ili pederi"

  Najvjerojatnije u Hrvate katolike. Prema popisu stanovništva.

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij