ZA MJESTO NA TURISTIČKOJ KARTI HRVATSKE
U skladu s najavama dosadašnjeg predsjednika HSS-a Kaštela Ante Perišina, kako će se za kormilom stranke naći mlađi članovi, na Izbornoj skupštini gradske organizacije HSS-a Kaštela za novog predsjednika jednoglasno je izabran mr.oec Jurica Škrapić.

Za potpredsjednike stranke u narednom razdoblju izabrani su dipl.ing. agronomije Josip Matas i prof. pedagogije Vinka Kuzmanić, dužnost tajnika obavljat će Ante Perišin, a blagajnika Mirko Jakeljić.
Na Skupštini je izabran i Gradski odbor koji će četiri godine činiti Jurica Škrapić, Ante Perišin, Vinka Kuzmanić, Josip Matas, Mirko Jakeljić, Nikola Radić, Franjo Ivanda, Joško Fiamengo i Marijo Budić.


Jurica Škrapić

- Prvenstveno ćemo se zalagati da se Kaštelima vrati mjesto na turističkoj karti Hrvatske koje zaslužuje. Zalagat ćemo se za obnovu i proširenje turističkih kapaciteta, plasman poljoprivrednih proizvoda kroz razvoj zadrugarstva u Kaštelima, a s mladim snagama raditi na podizanju kvalitete života u Kaštelima – dio je iz izjave novog predsjednika Jurice Škrapića.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij