POLICIJA OTKRILA POČINITELJE KRAĐE
Priča o krađi, oko 180 tisuća kuna vrijednih bicikala, u vlasništvu biciklista koji su prošlog vikenda došli sudjelovati na downhill utrci Azbestoza na Kozjaku, ipak na kraju ima sretan kraj, jer su policijski službenici u četvrtak pronašli svih osam bicikla te su ih vlasnici u petak preuzeli.

Bicikli su, kako smo izvijestili, ukradene iz kombi vozila pokraj planinarskog doma Putalj, u prvim satima nedjelje, te se zbog nestanka bicikala cijela trka morala drugačije organizirati.

Odmah po nestanku policija je pokrenula potragu, a svoj obol dali su i mediji objavljujući fotografije ukradenih bicikala.

U policiji još nedaju službenu izjavu o načinu otkrivanja počinitelja niti o samim počiniteljima ili počinitelju, no neslužbeno smo doznali kako su svi bicikli nađeni na jednom mjestu, a uz njih je pronađeno još nekoliko bicikala ukradenih s neke druge lokacije.

Organizatori utrke su nam kazali kako su zadovoljni što su bicikli pronađeni, a kako su mogli utvrditi brzim pregledom pri preuzimanju, u dobrom su stanju i nema nekih posebnih oštećenja.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada