hren

U HGK, Županijskoj komori Split održat će se 24. listopada 2013. godine s početkom u 13,30 sati  Gospodarski simpozij o zaštiti okoliša. Simpozij organiziraju Poljsko-hrvatska industrijska i gospodarska komora, HGK ŽK Split i Splitsko-dalmatinska županija.

Simpozij će ponuditi poljska iskustva u investicijskom poslovnom okruženju, a vezano za sustave navodnjavanja i kanalizacije, obrade komunalnog otpada te obnovljive izvore energije.

Sudionici Simpozija s poljske strane bit će predstavnici lokalne vlasti, organizacija, tvrtki, financijskih institucija, te predstavnici gradskih tvrtki uključenih u provedbu zaštite okoliša.

S hrvatske strane očekuju se predstavnici državnih tijela, općina, gradova i mjesta te svih gradskih komunalnih tvrtki uključenih u provedbu zaštite okoliša.

Zainteresirani za sudjelovanje trebaju popunjenu prijavnicu dostaviti najkasnije do 23. listopada na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili faks: 021/346-956.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_6141)

  Ževrnja ponovno želi reaktivirati centar u Lećevici isto županijski i europski otpad u cementari. to je cila priča a sve ostalo igrokaz ćiji su ishod smečari i domaći lihvari odavno zacrtali...ma vam to neće proć

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3155)

  Zašto ne? Nisu nan valjale čiste ni šprke industrije, poljoprivreda se ne isplati, turizam nan je malo, a od nečaga se mora živit.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2215)

  Hvale vrijedan potez Nikše i Bekyaje kupnja ADRIACHEMA. Lipo su prošli radnici Beky im je da božičnice iz proračuna grada malo ih zamolija za strpljivost obeča kako će bit sve dobro pogotovo jer će Špika u gradu branit njihove intererse. I to je to, bravo momci. Pa ti moj Sanaderu Antu pjevaj pjesme.

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij