hren

KANDIDATI NAM SE JOŠ UVIJEK SMIJEŠKAJU SA SVAKOG KANTUNA
Iako su lokalni izbori, pa i sama primopredaja gradske vlasti već iza nas, kada prošetate kaštelanskim ulicama čini se kao da je predizborna kampanja još uvijek u punom jeku.

Sa zidova, nadstrešnica na autobusnim postajama, rasvjetnih stupova, kontejnera... i što je najgore od svega, ponajmanje sa oglasnih ploča gdje im je i bilo mjesto, tako nam se i dalje sa šarenih plakata smješkaju pretendenti na mjesto poteštata, iako je već nakon objave rezultata glasanja u prvome krugu većini njih osmijeh iščezao s lica.

Uz  iznimke nekih kandidata iz čijih su stožera odmah prionuli čišćenju grada od  izbornih poruka, što ovim putem i pohvaljujemo, većina njih na obvezu uklanjanja svojih plakata sa javnih površina je ipak zaboravila. Ili je uklonila tek manji dio u pojedinim naseljima, dok drugdje njihovi likovi i dalje „krase“ gradske ulice.

Poučeni iskustvom od prije četiri godine, čini se kako ni ovaj put neće biti drugačije, pa će pune ruke posla imati komunalci. U protivnome, nesuđeni gradski oci smješkati će nam se i dalje dok im slike ne izblijede uslijed vremenskih (ne)prilika!


KOMENTARI:

Stari Komentari (13)

 • (Gost_9212)

  a sta je ovo.. niko se ne javlja, ne pljuca i ne blati? oli su prije izbora svi komentari bili kupljeni i od nekih partijskih ovisnika?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1136)

  Zivjeti u Kastelima od 0-24. Bice se rodija na Pecima.

  oko 7 godina prije
 • Beki (Gost_8780)

  A di je snimka Kapetanovoga panoa u nejajskom putu nasuprot velebne vile Jerčić tkz tegetov. Oli mu je prirasa srcu pa ga želi gledat svako jutro? Molim malo više objektivnosti od strane novinara portala, hvala.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_222)

  Za Berketove plakate je zadužena specijalna postrojba HDZ-ovih skidača :)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8780)

  Uredu, može ma nisu dobro obavili posal a na to u in portal nije skrenija pozornost.
  Npr.
  U Nejaju na stanici dugo je virila kapetanova glavica povr kontenjera a tilo nu je bilo iza dotičnog, e a onda jednog jutra barba o kontenjeri je skinija pano uz komentar da takvin škovacan tud nije mistom i zdušno ga frknija u kamijon. Pa sad ti vidi.

  oko 7 godina prije
 • Poštovani,
  ako imate koju dodatnu fotografiju, slobodno je pošaljite na naš email, dodat ćemo je među ostale...

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7209)

  Vrijeme će učiniti svoje!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2108)

  Znate sto je najsmijesnije, to sto je Vjeran Duvnjak obeca skinit svoje plakate cim se zatvore biralista, a eto koliko je izvrsio obecanje...

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1103)

  za 2108
  Goste, obečanje je izvršeno. U 1900 su se skidali kako je i rečeno. Pogledajte bolje slike pa čete viditi da ih nema nigdje osim tamo di je to zakonom predviđeno. Ako se koji propust i dogodio onda svekolikom kaštelanskom puku naša isprika. Idemo ponovno i ispravit ćemo.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5578)

  Znaci Vjeran je stavlja plakate i tamo di nije zakonom predvidjeno??
  Cestitam!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4156)

  A kad se može opet demokratski ukrašavat spomenik u Lušiću?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4842)

  a ludosti je li ovo naručeno. ma ko je vidija skidat plakate sa oglasnih stupova bolje napišite koju o viječnicima za koje se zna da su razbijali tuđe plakate

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9614)

  zeleno-modro ce to sve sredit

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij