hren

U PONOĆ POČINJE IZBORNA ŠUTNJA
U nedjelju, 2. lipnja očekuje nas drugi krug izbora za gradonačelnika Kaštela, što znači konačnu odluku o tome tko će biti čelni čovjek Grada u slijedećem četverogodišnjem mandatu, aktualni gradonačelnik i nezavisni kandidat Josip Berket ili kandidat HDZ-a i nekadašnji gradonačelnik Ivan Udovičić. Uz izbor za gradonačelnika, odlučivat ćemo i o županu Splitsko-dalmatinskom između kandidata HDZ-a Zlatka Ževrnje i kandidata Saveza za građansku i etičku Hrvatsku  Ivana Grubišića. Biračka mjesta otvorena su od 7 do 19 sati.

Cijelu subotu i nedjelju do 19 sati traje izborna šutnja, stoga podsjećamo kandidate, njihove izborne stožere i simpatizere da je tada zabranjeno dijeljenje promidžbenih materijala, slanje sms poruka i e-mailova, zvanje birača, promocija na misama te bilo koji drugi oblik promoviranja kandidata.
 
Građani koji  nemaju važeću osobnu iskaznicu i nisu upisani u izvatke iz popisa birača dostavljene na biračka mjesta za lokalne izbore, moći će glasovati na dan izbora  uz predočenje potvrde za glasanje. Potvrde za glasanje izdaju uredi državne uprave u županijama i Gradski ured u Kaštelima smješten u zgradi Gradske uprave u Kaštel Sućurcu, kontakt telefon je 226-300.
 
Birači kojima su uredi izdali potvrde za glasanje u prvom krugu izbora, bit će na izvacima iz popisa birača za drugi krug glasanja te nije potrebno zatražiti izdavanje nove potvrde za glasanje.
Za drugi krug glasanja, potvrde za glasanje će se izdavati samo biračima koji su upisani u registar birača, a nisu na izvacima iz popisa birača dostavljenim na biračka mjesta za drugi krug glasanja kao i biračima koji nisu upisani u registar birača.
 
Potvrde se mogu zatražiti u radno vrijeme ureda, a na dan održavanja izbora, u nedjelju, 02. lipnja, od 7,00 do 19,00 sati.
 
Izborne rezultate za gradonačelnika Kaštela, kao i do sada, Portal grada Kaštela prenosit će direktno iz Press centra smještenog u zgradi Gradske uprave Kaštela.
 

KOMENTARI:

Stari Komentari (141)

Učitaj prethodne komentare
 • (Gost_8147)

  Hvala šunje, radi takvih kao ti i glasamo za Berketa

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6136)

  Kad će više proći ovi izbori dosadilo mi je po cile noći skidati sa mladeži HDZaplakate, Vaš Čagalj. Volim vas i jedva čekam dase vrastimo i bude opet postarom ića i pića .

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2211)

  Kapetane glasati ću za teee
  kada kupiš avijon na rate, oooj
  U olovci prisušila tintaaa
  nema za te glasa ovog litaaaa
  oooooj

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5164)

  Kapetane vodi nas u bolje da više ne kopamo polje,
  tuc Ivana iz sve snage sutra donesi nam austrijskog putra,
  neka stenje partijska elita od Dugopolja pa do grada Splita,
  ti si Joško naša dika što engleski s gostima spika
  i potuci pritivnika svoga živila nam kaštelanska sloga.......oooooooooooooooj

  oko 7 godina prije
 • matan (Gost_2108)

  Sritna li je urbana mi duša,
  Na Nautic hip hop stalno slušaaaaaa,ooooooj

  oko 7 godina prije
 • psihijatrija u selima (Gost_2236)

  Preselila se psihijatrija iz podruma KBC Split na ulice "Grada" Kaštela kojega čak ni "građani Kaštela" ne zovu ga Grad nego SELA . U ovim trenucima ta činjenica jedina je oko koje se slažu oni "ZA I PROTIV" kao i oni nezainteresirani za budućnost računajući na to da se ionako ništa bitno neće promijeniti jer smo imali priliku obje strane vidjeti na djelu i moram priznati kako sam razočaran ponuđenim izborom ali što je tu je sutra imamo: NOVOG STAROG GRADONAČELNIKA bez obzira kako se on zvao. Sretno nam bilo naši seljani , da ne kažem građani jer se mnogi ne bi prepoznali.:)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9952)

  Gradjani Kastila nisu odavno u velikom broju u kastilim vidimo iz prilozenih OOOjjj kalica svoju folklornu bastinu su donili (STA JE VRLO POHVALNO)ALI ISTO TAKO NISU DRUGU KULTURU PRIHVATILI NEGO JE NAMECU.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9952)

  Zasto su bas svi OOOOOOJJJJJJJJ protiv Berketa.Pitanje za Kastelanske filozofe???? Jeli to neki konpleks ili ovi novi virus sta dolazi iz Dubaja.

  oko 7 godina prije
 • šunje (Gost_1091)

  Berket nan je potrošijo novceeee,oooj
  pa smo goli ko strižene ovceeeeeee,ooooooooj

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2211)

  Ogulio Berket grad ko kupus
  nedam glasa
  imam bolji ukus ooooj

  oko 7 godina prije
 • matan (Gost_2108)

  Nameću nan urbanu kulturu,
  A do jučer kuvali su puruuuuuu, ooooooooj

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2189)

  Kaštela selo u dva reda iz daleko ko New York izgleda:-)

  oko 7 godina prije
 • hdz (Gost_3081)

  zadnji momenat za povrat na vlast:
  caglju slabo ide apoteka
  baletna ne radi dobro
  pod hitno jesti iz grada na baletnoj
  te kupovati u ivana bilje
  platit ce grad

  oko 7 godina prije
 • sanader (Gost_3081)

  pozdrav iz Remetinca.ovaj put nisam svama moj Ivane i Ante.
  Mogli ste me bar posjetit.

  oko 7 godina prije
 • G.Berket (Gost_3080)

  Divim se vasoj volji da se borite s ovim osobama.Nek Vam Bog da snage da uspijete jer triba ih izdrzat u svojoj blizini.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3211)

  šunje (Gost_1689)
  Evo jedna predizborna:
  Kapetane, dračo iz pitaraaaa,oooj
  ne bi za te, nema taki' paraaaaaaaaa,ooooooooj

  Dobar je ovi Berketov potez šta te je angažira da na portalu glumiš primitivca kako bi nan se hdz zgadija do kraja. Ali neće van proć, previše je prozirno.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2634)

  Djelatnici Staklenika organiziraju veliki prosvjed pod nazivom „VRATITE NAM IVANA!“http://www.staklenici.hr/GALERY/images/027.jpg

  oko 7 godina prije
 • matan (Gost_2108)

  Pivaj šunje pismu od davnina,
  Države se gange i bukare vina, ooj
  Pivaj brate nek se kuća ori,
  Ko će bolje neka odgovoriiiiii, ooooooooj

  oko 7 godina prije
 • iznenadjenje za kastelane... (Gost_6235)

  berket i ekipa mogu raditi...
  njihova upornost komentiranja na portalu je za svaku pohvalu.

  oko 7 godina prije
 • matan (Gost_2108)

  Evo smo se urbanizirali....
  Dodaj smajlić da bude urbano,
  TBF sad slušamo stalnoooooo,oooooj;)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2827)

  psihijatrija u selima , odličan komentar

  oko 7 godina prije
 • lijepa naša (Gost_98)

  Bože nan pomozi 1900 i neke peronospora 1990 HDZ.Ajme nami i koliko nas je.

  oko 7 godina prije
 • HDZ Kaštela (Gost_98)

  Priopćenje za javnost : "čim dobijemo sutra izbore svi u Baletnu Školu na papanje".Smršali smo u ove ćetri godine otkada je Joško zatvorija špinu.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2923)

  beki sutra u 19.00.sati nisi više gradonačelnik. FALA BOGU!!! Idi na selo odmori se i nemoj zaboravit povest volonterku od 11 000 kuna,a može i Maglicu

  oko 7 godina prije
 • slobodna dalmacija 11.10.2008 (Gost_6235)

  Joško Berket: Kaštela prijete Splitu

  Je li istina da ističite kako je budućnost kaštelanskog turizma i – iza Kozjaka!

  - Da. To je ono što mi od milja, bez ikakve uvrede, zovemo – Vlaška! Živin u Grazu, kulturnoj metropoli Europe, znan da brojni turisti iz Zapadne Europe vape za miron, tišinon, vape za – mrakon!

  oko 7 godina prije
 • meni je dosta mraka (Gost_6235)

  4 godine mraka i nerada su dovoljno

  oko 7 godina prije
 • BALETNA ŠKOLA (Gost_98)

  Sutra sve častimo.

  oko 7 godina prije
 • porat (Gost_2941)

  ...prvo se pitajte u kakvom stanju je kapetan preuzeja brod. Brod koji je tonija i koji je 20 godina plovija u krug bez cilja, a pirati su kupili blago i bogatili se.
  Dakle, kapetanu Berketu je osta dug, kojeg tek u zadnju godinu dan je uspija vratit i sa malim plusom je uša u novu kampanju. On ima ideja, ekonomićno misli, ali nema sredstava i ima pravo kad kaže da ne može investirati dok nema za pojedine projekte novca. Ako mu ne date šansu onda stvarno neće imati prilike se dokazati. Zato, dragi kaštelani ajte sutra na biranje, preuzmite i vi odgovornost. Ja neznam koji presjednik ili gradonaćelnik je u jednom mandatu uspija ono šta se od njega oćekuje.
  Pozdrav svin kaštelanima. Vidimo se na lito.

  oko 7 godina prije
 • znam tko je Gost_2941 (Gost_6235)

  Odgovara: # 311882

  http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://www.vlada.hr/var/vlada/storage/images/naslovnica/o_vladi_rh/zoran_milanovic/42704-37-cro-HR/zoran_milanovic_articleimage.jpg&imgrefurl=http://www.vlada.hr/adresar_i_linkovi/clanovi_vlade/zoran_milanovic&h=250&w=345&sz=15&tbnid=rasU51klvexchM:&tbnh=109&tbnw=151&zoom=1&usg=__EIMlGYisDOYLw5g2V_kTiYIMj8Q=&docid=7_A0RneM6xpGIM&sa=X&ei=pAmqUf2hIsmu4QSwlIHIDQ&ved=0CE0Q9QEwBg&dur=2750

  Samo Lepi Zoka ovako lijepo koristi metafore (nije spomenuo bizant, ali ovo sa brodom je na razini).

  oko 7 godina prije
 • Pozdrav svin kaštelanima. Vidimo se na lito. (Gost_6235)

  http://www.vlada.hr/var/vlada/storage/images/naslovnica/o_vladi_rh/zoran_milanovic/42704-37-cro-HR/zoran_milanovic_articleimage.jpg

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1091)

  e moj porte u kojoj s iti zabludi. Berket je u četiri godine napravio četrdeset milijuna minusa koji je poveća i ove godine.
  Ako je prije četri godine laga o ukopanoj prugi i besplatnin vrtićin zar ti misliš da je njemu teško opet lagat.

  oko 7 godina prije
 • porat (Gost_2941)

  za gosta_1091, zar nismo svi u nekoj zabludi, nikad se neće doznati ko je upravu ko nije, ali demokratski fala bogu možemo reći šta mislimo bez da jedno drugog vriđamo, kao onaj gori gost_6235, koji blebeće i nezna šta govori i ne drži se teme. A nakraju smo svi u jednom brodu sa novim zabludama. Još jednom pozdrav svin kaštelanima iz daleke Njemaćke.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5319)

  e moj porte u kojoj s iti zabludi. Berket je u četiri godine napravio četrdeset milijuna minusa koji je poveća i ove godine.
  Ako je prije četri godine laga o ukopanoj prugi i besplatnin vrtićin zar ti misliš da je njemu teško opet lagat.


  Ne znam za Berketa, ali je, istina je da vi ne lažete, vi ste pravični, socijalno osjetljivi, kulturni, domoljubni, otvorili ste puno novih radnih mista, napunili ste proračun pa se može ić na izgradnju vodovoda, kanalizacije, ceste, turizam cvate da je teško nać i jedan slobodan krevet u podsezoni a kamoli u posezoni, otvorena su kina, tvornice, svako selo ima svoju školu, nekoliko vrtića svako selo ima svoju ambulantu, a da ne govorim koja kulturna događanja tokom godine, da dolaze svi gosti iz okolnih gradova, a i šire.
  Ja znam i uvjeren sam da vi ne lažete svoje građane jer vi niste ka i Berket.
  Da nije smiješno bilo bi žalosno. Pa kad ćete priznat da ste upravo vi to.

  oko 7 godina prije
 • porat (Gost_2941)

  da, to su snovi svih nas, naše želje-UTOPIA, koje su i moguće ih ostvariti, ali ne za 4 godine. Zato biraj te sutra pravoga. Ako bog da za par godina ćemo opet diskutirati koje u zabludi ko nije, a do tada svi mi pojedinci moramo misliti pozitivno,ćinit dobro pa makar u našim krugovima i obitelji, jer kako vidite ne možemo se uvik osloniti na politiku. Puno sriće pri tome.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2211)

  kapetane izborna je šutnja, a cili dan govorite.
  http://www.lindlar.de/lindlar-im-ueberblick/staedtepartnerschaften/fotogalerie/2009-900-jahre-lindlar.html

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1459)

  Puno pozdrava kapetanu duge plovidbe Gosparu Josipu Berketu da što prije dođe kući u Grac, njegovi Dubrovčani iz Graca.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2140)

  ljudi manimo se manita posla, znamo da ce sutra hdz dobiti...
  nego zna li ko u koju uru zaprasuju komarce

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2140)

  odlučeno je. Berket ostaje gradonačelnik. hdz opet popušio.

  oko 7 godina prije
 • šunje (Gost_2140)

  Evo šunje cili dan ga nemaaaa
  na selu je janjetinu spremaaaaaa,ooooooj

  oko 7 godina prije
 • marko (Gost_2140)

  Nakon svega šta je HDZ uradija ja neznam kako netko može za njih više glasat. Dok je HDZ bija na vlasti dobivale se stipendije na veliko ( studira ili ne studira). Međutim kad je gospodin Berket doša na vlast bilo je jasno da je mogu dobiti samo oni koji su to zaslužili i koji imaju dobar prosjek i svaki put budu jasno prikazani rezultati stipendista na portalu. Međutim u ovome gradu živi previše neradnika i onih koji vole krast iz gradske blagajne. Da mi je znat šta je to HDZ uradi u prvome mandatu. Ne kažem ni da je Berket napravia Bog zna šta al je bar neki red uvea i nema vezica i vezica. Ljudi konačno otvorite oči. A žalosno je i to što su jedino ovi iz HDZ sabotirali tuđe plakate i ostalo.

  oko 7 godina prije
 • marko (Gost_2140)

  al neka glasat ćemo opet sutra za udovičića i propast konačno ka šta smo i zaslužili kad smo glupi

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1459)

  Je, je našen Jošku svi su krivi oni iz prošleg saziva na čelu s Udovičićem jer su ostavili malo pinez, oni u Županiji jer su vlast iznad njega a niko nesmi bit iznad njega, oni u gradu Splitu jer nedaju mukte vozit smeće na Karepovac, oni u Hipo Banci Rijeka jer su dali 800.000,00 Euri kredida kojeg mora vračat, oni u Kaštiliman jer ga oćedu vidit ka gradonačelnika a njemu se stoji na selu u Gracu...... uglavnom svi su KRIVI....i zato VRIME JE MOJ JOŠKO ZA POĆ ĆA....tvoj bivši prijatelj Marin s Baletne. ADIO JOŠKO....!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1206)

  med i mlijeko će vam se davat kad adezejci opet zasidnu

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3105)

  cccc. ja neznan di mi živimo. pa nisu svi ljudi isti. al berket mi nije za gradonačelnika. bez uvrede.

  oko 7 godina prije
 • šunje (Gost_1091)

  Evi jedna meteorološka:
  Punilo je i kajić mi bacaaaa,
  odnijo me tsunami do Grazaaaaaaaa,oooooooj

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9337)

  poduzetnik ili čovik s gradskog proračuna

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7185)

  Odgovara: # 311983

  poduzetnik

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6228)

  Ivane povedi ovi grad , dokaži snagu našeg HDZ-a, neka nam živi jedina i sveta HRVATSKA. Poseban pozdrav našim braniteljima, vječna slava i hvala svima palim za domovinu.DO POBJEDE!

  oko 7 godina prije
 • prava demokracija (Gost_2129)

  Ivane šta je sa palacom? jesi ti poznava ivu i ekipu u isto vrime ste bili u stranci kad je bilo "udri" .... Ako ova guba opet pobijedi to znaci da su nam opet bosancine zatucane i sitni loby ukrali i ono malo sta bi bilo!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6228)

  Šumi, šumi, JARBOLE, neka BRODI OTPLOVE
  I ODVEDU MENE MALA U MOJ RODNI KRAJ U MOJ ZAVIČAJ GRAC.
  Dragi Kaštelani Vaš bivši gradonačelnik Josip Joško ZVANI TROŠKO BERKET.
  PS ADIO

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij