hren

S Alenkom Rokov, kandidatkinjom za gradonačelnicu Kaštela, u njenom domu u Kaštel Gomilici, razgovarali smo o razlozima njene kandidature, njenoj obitelji, poslu, ženama u politici te o problemima koji muče Kaštela i njegove stanovnike.

Prva stranačka kandidatkinja za gradonačelnicu Kaštela, ovom prilikom govorila nam je o svom poslovnom iskustvu koje će joj biti od značaja ako sjedne u gradonačelničku fotelju, posebno u projektima razvoja kaštelanskog gospodarstva i turizma, ali i malih stvari koje oplemenjuju svakodnevni život.

Kako je kazala, u realizaciji projekata pomoći će joj i mladi SDP-ov tim, na koji je ponosna, ali i činjenica da je žena, a žene na mnoge stvari gledaju drugačije nego muškarci.

U što gledaju muškarci kada se okrenu prema prozoru, a u što gledaju žene, kako će uskladiti sva svoja društvena djelovanja s funkcijom gradonačelnice, kako vidi Kaštela za nekoliko godina, što bi promijenila u radu gradske administracije, pitanja su na koja odgovore možete pronaći u Portalovoj video snimci razgovora s Alenkom Rokov.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij