hren

Drugi kandidat za gradonačelnika, kojeg vam predstavljamo u Portalovom video intervjuu je najmlađi kandidat, magistar prava Mario Serajlić, koji je u utrku za gradonačelnika krenuo kao kandidat Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije.

Novinarki Portala Serajlić je govorio o svojoj formalnoj i neformalnoj edukaciji, iskustvu, o svojoj obitelji, a posebno želji da se aktivno bavi poljoprivredom. Ispričao je i o razlozima zbog kojih je napustio HSP i HSP AS te na koji bi način doveo investicije u Kaštela, radio na razvoju turizma ili doveo vodu u dijelove Kaštela gdje je njen nedostatak glavni problem.

U našoj video snimci možete poslušati tridesetak minuta zanimljivog razgovora s ovim kandidatom, koji smo obavili u prostorima mjesnog odbora Radun, gdje Serajlić sudjeluje u radu Vijeća mjesnog odbora.


KOMENTARI:

Stari Komentari (16)

 • (Gost_9189)

  Pametan momak, ima zanimljivih ideja. Da znam da će dobit više od 100 glasova, možda bi i glasala za njega. Ali nažalost neće....

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2379)

  suuuuuuuuuupeeeeer maaarioooooooooooooooooooo!!!!!!! su-per ma-ri-o, su-per ma-ri-o, su-per ma-ri-o,su-per ma-ri-o, su-per ma-ri-o, su-per ma-ri-o.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5239)

  Dobit će sigurno više od 1.200 glasova i ja ću glasati za njega i cijela moja obitelj i poznanici. Mana mu je jedino što nije šire prepoznat jer nije bio u višoj gradskoj politici, jer da jest, ili da ga svi ljudi znaju, vjerujte mi bio bi izgledni kandidat za gradonačelnika. Ali kada vidite kakva nam je gradska politka možda je i bolje da nije prepoznat šire kao dio takve politike. Od svih kandidata najbolji izbor, šteta što nema jaču stranačku infrastrukturu ili barem dio berketovog kapitala da i on kupi koju tv emisiju da predstavi program. Ovako mnogi koji ne prate portal grada kaštela neće možda o njemu dovoljno znati.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2379)

  a jaaaaadan, nije poznat široj javnosti, baš mi ga je ža :D

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1122)

  Op op opaaa dolazi Europa,sad ce da nas biju sile svjetske milicijeee.....;)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1205)

  Normalan čovik, to je moj dojam

  oko 7 godina prije
 • pozitivno (Gost_4094)

  kad ga se sluša ostavlja dojam pametnog i smirenog čovika šteta što se ne može mirit sa ovima šta su ih puni mediji. Hvala portalu na prilici da vidimo i druge

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5210)

  Fenomenalan mlad covijek takvog trebamo!!!!!!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8216)

  Treba ti oko 2000 glasova za drugi krug, ako to uspiješ u drugom krugu dobivaš Udovičića. Moraš nekako skrenuti pozornost na sebe ovih pet dana, moraš nekako riješiti pojavljivanje u slobodnoj dalmaciji ili na TV-u. Moj si favorit.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1171)

  Bilo bi dobro da o njemu znamo više, u svakom slučaju vjerujem da bi bio dobar gradonačelnik.

  oko 7 godina prije
 • 6691 (Gost_200)

  a koji je oto kandidat,ja nikad čuja nikad vidija a punim državni proračun!!!

  oko 7 godina prije
 • 5562 (Gost_2230)

  Majko mila ako mene nije stra ovih izboga-za koga kod glasuješ...zeznit ćeš se!
  Pa ti sad budi pametan-ako ne izađeš...ne valja...ako izađeš-opet ne valja: ako i glasaš za osobu koja ti bar donekle odgovara, ta će koalirat s nekim tko ti uopće ne odgovara..i šta si postiga? NIŠTA!!! A izabrani, kao i oni koji nisu, a tu su odprije, nastavit će svi lipo živit i ,reda radi se svađat, da mi "ovce" slušamo njihova prepucavanja za koja su oni plaćeni, a mi sa slušanje istih-nismo. Ovo se ne odnosi na jednog kandidata, već na sve. Meni svi kandidati bude toliko optimizma kao i recesija :(((

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3136)

  Ovome čoviku triba dat šansu, jer je to šansa za Kaštila. Sve šta smo dosad vidili je čista katastrofa. Oni koji su vridili u Gradskom vijeću više nisu na listama??? Zato triba glasat za nove ljude.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2108)

  Poznajem Maria, iznimno posten, strucan i pametan momak , mislim da je on buducnost kastelanske politike, ako ne na ovim onda sigurno na slijedecim izborima, samo mora ustrajati u svojim idejamai uvjerenjima.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2183)

  Odgovara: # 307818

  ala pa glasaj za njega.....

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1220)

  imas.glas.iz.masograda

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij