hren

HDSSD-OV KANDIDAT PREDSTAVIO SVOJ PROGRAM
Temeljne  odrednice programa Maria Serajlića, kandidata Hrvatskog slobodarskog saveza Dalmacije za gradonačelnika Kaštela, proizašle su iz temeljnih programskih ciljeva HDSSD-a kao i glavnih problema s kojima se suočava grad Kaštela i njegovi građani.

Mario Serajlić program je predstavio svojim sugrađanima na okupljanju u dvorcu Vitturi, kojemu su nazočili i kandidati za njegove zamjenike Ivana Bubrić te Jozo Latinčić, kao i nositelj liste za Gradsko vijeće, Bogdan Pensa te pojedini članovi stranke čija se imena nalaze na listi HDSSD-a.

Predstavljanju programa nazočili su i tajnik stranke Ivan Tomić te Luka Roguljić, potpredsjednik stranke i predsjednik Glavnog odbora HDSSD-a, ujedno i kandidat za župana, koji je pohvalio dosadašnji rad kaštelanske podružnice, ocjenivši ih kao jednu od bolje organiziranih podružnica stranke.

- Temeljne odrednice moje kandidature su komunalni standard, zaštita okoliša, gospodarstvo, pokretanje pitanja ustavnosti pojedinih odredbi Zakona o poljoprivrednom zemljištu, tradicionalna poljoprivreda, gradska administracija, djeca I mladež, promet, turizam te civilno društvo – kazao je u uvodu Serajlić, te uz analizu pojedinih gradskih problema naveo i konkretna rješenja.

Tako se u njegovom programu nalazi način uprihodovanja i raspodjele sredstava od komunalnog doprinosa za realizaciju vodoopskrbe i kanalizacijske mreže, pitanje ekologije te odbijanje spalionice u Kaštelima, strategija selektiranja otpada, uređenje prostornih planova, privlačenje sredstava iz EU fondova, investicije, odgovornosti za pogrešno vođene projekte kao i hitna izrada katastra nekretnika u vlasništvu Grada, U Serajlićevom programu nalazi se i poticanje aktiviranja zapuštenog poljoprivrednog zemljišta, proizvodnja autohtonih proizvoda, veća učinkovitost gradske administracije, sadržaji za djecu i mlade, regulacija prometa i uređenje prometnica, povećanje smještajnih kapaciteta i kvaliteta usluge u turizmu te mnoga druga pitanja za koje u Kaštelima postoje mogućnosti, ali su i potreba grada.

- Svoje nezadovoljstvo načinom rješavanja problema, kako to radi sadašnja, ali je radila i bivša vlast, do sada sam pokazivao u svoja četiri zida. No, kazao sam: dosta je, i odlučio se aktivnije uključiti u rješavanje glavnih kaštelanskih problema te svojim sugrađanima ponuditi promjene i bolja rješenja koja će donijeti bolje rezultate –  kazao je Serajlić.


KOMENTARI:

Stari Komentari (17)

 • (Gost_2097)

  koliko vas je tu toliko ce te dobit glasova

  oko 7 godina prije
 • (Gost_201)

  Roguljić je najbolji kandidat za župana.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7217)

  trpliiii brli stranaka puno previiše, možete vi to sve raditi iz programa i da niste na pozicijama gradonačelnika i vijećnika, zato manje priče i zasučite rukave

  oko 7 godina prije
 • virujete li (Gost_3009)

  i sami u štagovorite i ćeu se nadate....:p

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3132)

  koja je razlika između vaših obećanja i obećanja vaših prethodnika ? :p

  oko 7 godina prije
 • stina (Gost_4504)

  kako te nije sramota baviti se politikom-bio si u 5 stranaka

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4554)

  Mario,samo naprid,ne obaziri se na negativne komentare nekolicine jadnika kojima je cilj pod krinkom anonimnosti samo nabacivat se blatom...
  Nek se zna,Mario je najbolje ekipiran od svih kandidata,stoji iza svojih rijeci,za svako obecanje ima i plan kako ga realizirati.
  Ajmo,Berketovi i Udovicicevi extremi,nastavite blatit
  :)

  oko 7 godina prije
 • A&P (Gost_3612)

  Mario ne obaziri se na ružne komentare,samo naprijed nas glas imas.A&P

  oko 7 godina prije
 • berket (Gost_7719)

  ja se ne krijem , mario je "ka" dobar a šta smo mi ostali

  oko 7 godina prije
 • Ja (Gost_2108)

  Kupija si me sa svojin peogramom bez rijeci

  oko 7 godina prije
 • ut (Gost_8208)

  Bravo Mario samo naprid na mladima svit ostaje

  oko 7 godina prije
 • R (Gost_7063)

  Suside samo naprid, ne obaziri se na kukavice koje se kriju iza lažnih imena a takvih je svugdi a pogotovo u Kaštilima. Naš glas imaš, naprid! ;)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3313)

  udovičić + ževrnja

  oko 7 godina prije
 • (Gost_180)

  ako je čovjek bio u pet stranaka, zašto mislite da je to blačenje?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9119)

  nije lose..samo..ime i skracenica..nekako..izgledaju..dugo..;)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7060)

  Totalni promašaj od kandidata.

  oko 7 godina prije
 • BRANKO (Gost_8633)

  Da se ja nisam kandidirao, tebi to nikad nebi palo na pamet.
  Nemaš šanse, jer te nitko ne pozna, a jači sam i u HŽ.

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij