hren
 

HUMANITARNA UTAKMICA HUMANIH ZVIJEZDA
Pravom nogometnom poslasticom, uz angažman Humanih zvijezda Hrvatske i Humanih zvijezda Kaštela, koje će se ogledati na utakmici ove nedjelje 12. svibnja u 16 sati na igralištu NK Val u Kaštel Starom, pokreće se velika humanitarna akcija za kupnju kombija, neophodnog za funkcioniranje udruge „Naša dica“.

Među onima koji su se uključili u akciju, ali i koji će istrčati na teren, nalaze se Goran Vlaović, Branko Stupar, Alen Peternac, Ante Miše, Slaven Knezović, Damir Škaro i drugi, koji će igrati u ekipi Humanih zvijezda.

Zvijezda neće nedostajati niti u ekipi Humanih zvijezda Kaštela.

- Na utakmici će nastupiti brojni sportaši, uz nogometaše tu su rukometaši, odbojkaši, a među njima i Ivica Mornar, Darko Butorović, Denis Putnik, Milan Rapaić, Marin Biliškov, Bruno Akrapović i Ivan Rančić. Spremni smo da ekipi Humanih zvijezda Hrvatske nanesemo prvi poraz – kazao je selektor kaštelanske ekipe Ante Papić te nadodao kako su spremne i kopačke za kaštelanskog gradonačelnika Josipa Berketa.

Prema Papićevim najavama na igralištu je sve u znaku priprema za utakmicu pa će uvjeti za igru biti više nego dobri, a montiraju se i pomoćne tribine tako da će Valovo igralište moći primiti i do 3 tisuće gledatelja.

- Bilo bi lijepo da pobjedimo, ali naš prvi i najvažniji gol mora biti kupnja vozila. Prihod s ove utakmice možda neće biti dovoljan, ali ako se skupi pola iznosa, lako ćemo riješiti i drugu polovicu. Važno je da je priča pokrenuta i na nama je da je zaključimo – kazao je na konferenciji za medije gradonačelnik Berket.

Organizacija utakmice, kazao je ovom prilikom dogradonačelnik Marinko Kovačev, kao i pripremne radnje također se provode uz pomoć donatora, kako ne bi bilo troškova organizacije te kako bi sav prihod otišao u svrhu za koju je namjenjen.

Predsjednica udruge "Naša dica", Gordana Burić, pozvala je Kaštelane da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji te dođu uživati u dobrom nogometu.

Ulaznice, po cijeni od 10 kuna, već se od četvrtka mogu naći u svim kaštelanskim kafićima, a biti će ponuđene i većim tvrtkama koje djeluju u Kaštelima.

Pojedinci, udruge, obrti i tvrtke koji žele sudjelovati u ovoj akciji, a ne mogu doći na utakmicu, svoj prilog mogu uplatiti direktno na žiro račun udruge „Naša dica“ kod HPB, broj 2390001-1100354245, s naznakom „za kupnju kombi vozila“.

Kafići u kojima se mogu kupiti ulaznice: Caffe bar MATELA (K.Sućurac),Caffe bar BALUN (K.Kambelovac),Pizzeria LAGUNA 8K.Kambelovac),Caffe bar TWISTER (K.Lukšić),Caffe bar PINK PANTHER (K.Stari) ,Caffe bar FLORAMIE (K.Stari),Caffe bar GAJO (K.Stari) i Caffe Bar Tin (K.Novi)

 


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_3171)

  :)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7183)

  Tonći svaka ti valja!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_117)

  Ovo će biti zanimljivo gledati :)

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6211)

  bice ce berket dat drugu polovicu ili ka za nasmijani kombi 0 kuna

  oko 7 godina prije
 • birač (Gost_5249)

  Velika sramota i blamaža,kako organizatora tako i gradonačelnika.ma ovo je sramota da se DICA SA POSEBNIM POTRIBAMA koriste u poredizborne svrhe..a čudim se i zvjezdama nogometašima,koji uveličaju Berketov predizborni skup.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2133)

  (Gostu 5249), nije sramota, ako cemo gledat sta Berket radi za dicu i klubove onda je on u kamapnji non stop, vec 20 godin. Sramota tebe može bit ZNA SE ciji si igrac

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3147)

  Bija je i udovičić na našem štandu kupit karte i ovo sve nema veze sa nikakvom politikom!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8147)

  Jeli Papic kupija kartu i tako je naucija da mu je u zivotu sve mukte.

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij