hren

DRUŽENJE I UPOZNAVANJE S PROGRAMOM
Savez za građansku i etičku Hrvatsku - Krug Kaštela organizira druženje članova i simpatizera Saveza s ciljem upoznavanja građana Kaštela s programom rješavanja problema u gradu i županiji. Kandidat Saveza za građansku i etičku Hrvatsku za župana dr. sc. don Ivan Grubišić i kandidati za dožupane doc. dr.  sc. Nikša Jajac i gosp. Duje Draganja gostovat će u Kaštelima, gdje će građanima prezentirati program svog budućeg rada za revitalizaciju kako grada Kaštela tako i Splitsko-dalmatinske županije.

Ovim susretom u dijalogu želi se izravno upoznati građane Grada Kaštela što kandidati, ukoliko budu izabrani, namjeravaju poduzeti za vrijeme svog mandata u županiji a time i u Kaštelima.

Susret u dijalogu će se održati u petak, 19. travnja 2013. g. u dvorcu Vitturi s početkom u 18:00 sati, a ovom prilikom pozivaju se svi zainteresirani građani da prisustvuju ovom druženju i svojim pitanjima i prijedlozima doprinesu uspješnom dijalogu.

Savez za građansku i etičku Hrvatsku-Krug Kaštela će na slijedeće lokalne izbore izići sa svojom listom kandidata za Gradsko Vijeće Kaštela, koju građani Kaštela mogu prepoznati djelomično i kroz ovaj susret u dijalogu, navode u svom pozivu.

Ukoliko je netko s prebivalištem u Kaštelima zainteresiran i željan pristupiti Savezu ili želi detaljnije informacije može se obratiti tajniku Kruga Kaštela Mati Tadinu, mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 220-719 i 095/3969-884.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_4171)

  jema bit da je veliko rasulo u Kaštelanskom savezu da je više od pola članova išlo ča.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8144)

  A Mate ća ti je ova bruka tribala. Dogodit će ti se ka i našen malon Tadinu meerologu. Tvoj prijatelj Fabjan

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6089)

  Judi, jeli ovo Mate iz Jamerike? Ka i Domeniko.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2378)

  E moj don Ivane upropastit če te ovi ljudi.

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij