hren
 

ZA SADA NEMA UKIDANJA POŠTA
Iako su u posljednje vrijeme sve češće priče o tome kako će se u Kaštelima, zbog racionalizacije, zatvoriti pojedini poštanski uredi, a dostava pošte vršiti iz dva ureda, onog u Kambelovcu i Starom, nadležni u Hrvatskim poštama za sada su opovrgli takve mogućnosti.

- Vezano za racionalizaciju mreže poštanskih ureda trenutno se radi analiza, te još nisu određeni poštanski uredi na području Hrvatske koji će biti predmet racionalizacije. Kad se odrede poštanski uredi predviđeni za racionalizaciju, o namjeri preustroja bit će izvješteni predstavnici tijela lokalne i regionalne samouprave - kratak je odgovor koji smo dobili od Jo Kempen iz Ureda za korporativne komunikacije Hrvatskih pošta.


Poštanski ured u Kaštel Kambelovcu

O nekakvoj namjeri Hrvatskih pošta da zatvore pojedine urede u Kaštelima, informaciju nema niti kaštelanski gradonačelnik Josip Berket.

- Gradonačelnik je  razgovarao s odgovornima u Hrvatskoj pošti Split i dobio informaciju da nemaju u planu zatvarati urede u Kaštelima, nego suprotno, da će jedan ured u Donjim Kaštelima raditi duže nego sada – kazali su nam u uredu gradonačelnika.

Prema odgovorima koje smo dobili, Kaštelani za sada ne trebaju brinuti da će se broj poštanskih ureda smanjiti, no što će točno biti s dostavom, koja je zbog položaja Kaštela specifična, nitko nam nije odgovorio, pa ostaje otvoreno pitanje kako će u budućnosti to sve funkcionirati.

I dok nadležni analiziraju racionalizaciju poštanskih ureda, spomenut ćemo samo da se Kaštela protežu u dužinu i više kilometara, da u Kaštelima u ovom trenutku živi 45 tisuća stanovnika te da u ljetnim mjesecima u njima boravi i znatan broj turista, a svi oni žele što bolju i učinkovitiju uslugu u poštanskim uredima te što bržu i jednostavniju dostavu pošiljaka.


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_3624)

  Bankrot ili sta?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1063)

  Radi loseg rasporeda rada poste u k. Stsfilicu za preporucenu posiljku moram uzimati godisnji. Posta ne radi ni subotom. Uzas

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3174)

  a kada uspiješ se probiti u neko doba za doći u poštu u Štaliliću doćeka te ekipa uslužnih, razumnih, elokventnih, simpatičnih, dražesnih i nadasve brzoreagirajućih službenika koji odmah razumiju problem i sve sile ulože za pomoći stranci i rješiti zavrzlame oko preporućenih pošiljaka

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9236)

  Mogli bi se poštanski uredi prilagoditi narodu pa raditi bar jedan dan i u popodnevnim satima....

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9146)

  [quote name="Gost_3174"]a kada uspiješ se probiti u neko doba za doći u poštu u Štaliliću doćeka te ekipa uslužnih, razumnih, elokventnih, simpatičnih, dražesnih i nadasve brzoreagirajućih službenika koji odmah razumiju problem i sve sile ulože za pomoći stranci i rješiti zavrzlame oko preporućenih pošiljaka[/quote]<br />Štufe su jer čekadu nogu u gujicu.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5909)

  bilo bi im bolje radit od podne do osam, ako baš žele radit samo jednu smjenu

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5216)

  [quote name="Gost_1063"]Radi loseg rasporeda rada poste u k. Stsfilicu za preporucenu posiljku moram uzimati godisnji. Posta ne radi ni subotom. Uzas[/quote]<br />Produži noge do Staroga i ne glumimo da smo u New Yorku: ili smo grad ili smo sela. Sedam komada.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5216)

  [quote name="Gost_9146"][quote name="Gost_3174"]a kada uspiješ se probiti u neko doba za doći u poštu u Štaliliću doćeka te ekipa uslužnih, razumnih, elokventnih, simpatičnih, dražesnih i nadasve brzoreagirajućih službenika koji odmah razumiju problem i sve sile ulože za pomoći stranci i rješiti zavrzlame oko preporućenih pošiljaka[/quote]<br />Štufe su jer čekadu nogu u gujicu.[/quote]<br />Neka gledaju na život pozitivno: i onako su godinan bili višak, pa mogu bit sritne da su za q. primale plaću, a malo radile, isto ka i ekipa po općinan. Bit ćedu zadovoljnije kad završidu u polje sadit kupus, na friškon zraku i lagano razgibane.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7174)

  Muka vam je sta vi niste na njihovom mistu, nego morate sadit i kopat je li?

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij