hren

Pripreme za  Osnivačku skupštinu Saveza za građansku i etičku Hrvatsku (SGEH) su u završnoj fazi. Planira se održati Skupštinu dana 25 veljače ove godine. Prisutni na Skupštini mogu biti samo registrirani članovi i predstavnici medija. Zainteresirani pojedinci koji se žele uključiti u članstvo i prisustvovati Skupštini te biti aktivni kod glasovanja mogu to učiniti do srijede 20 veljače (srijeda).

Upis se može obaviti na dva načina, obratiti se povjereniku Saveza za Kaštela za potrebne informacije: Mate Tadin, Tel.  021-220-719, Mobitel:  0953969884, E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili direktno tajništvu Saveza u Splitu E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Premda Krug Kaštela ima 4 puta više registriranih članova od potrebnog minimuma za Osnivačku skupštinu, važno je napomenuti kako je za Krug Kaštela prioritet kvaliteta a ne kvantiteta članstva. Želimo utkati u život svakog pojedinca, a naročito u naše članove, zlatno pravilo etike „učini drugom, što želiš da tebi drugi učini“, navodi se u pozivu.

Samo registrirani članovi Saveza i to Kruga Kaštela, bit će na vrijeme osobno upoznati o vremenu i mjestu održavanja Skupštine. Skupštinu će voditi predsjednik Saveza Dr. Sc. Don Ivan Grubišić.


KOMENTARI:

Stari Komentari (36)

 • (Gost_2241)

  Zasto onda pozivate na upis novih clanova ako ih imate vise nego je potrebno?

  oko 8 godina prije
 • (Gost_107)

  [quote name="Gost_2241"]Zasto onda pozivate na upis novih clanova ako ih imate vise nego je potrebno?[/quote]<br /><br />Premda Krug Kaštela ima 4 puta više registriranih članova od potrebnog minimuma za Osnivačku skupštinu, važno je napomenuti kako je za Krug Kaštela prioritet kvaliteta a ne kvantiteta članstva.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_7905)

  Svaka čast savezu ,ali don Ivan je nešto najlošije što se može desiti na političkoj sceni u Kaštelin i Splitu jer se već odavna sve vidi kako Ivan radi u Zagrebu,a što se tiče gradonačelnika Splita ako iko može biti gori od Keruma tada je to zasigurno izdajica svoga i svakoga a to je don IVAN GRUBIŠIĆ.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_7234)

  [quote name="Gost_7905"]Svaka čast savezu ,ali don Ivan je nešto najlošije što se može desiti na političkoj sceni u Kaštelin i Splitu jer se već odavna sve vidi kako Ivan radi u Zagrebu,a što se tiče gradonačelnika Splita ako iko može biti gori od Keruma tada je to zasigurno izdajica svoga i svakoga a to je don IVAN GRUBIŠIĆ.[/quote]<br />alo? na čemu si ti...

  oko 8 godina prije
 • (Gost_7530)

  Odstupio je Papa pod hitno i Grubišić da ne obmanjuje izgubljeni narod

  oko 8 godina prije
 • (Gost_4099)

  E da je don bio u partiji mnogo bi za precednika Hr

  oko 8 godina prije
 • (Gost_5630)

  Interesira me što to znači konstatacija,da želite kvalitet a ne kvantitet.Bilo bi dobro da točno navedete tko to može glasovat za vas i čije glasove nečete priznat jer tko nije etičan i moralan od takovih vam glasovi ne tribaju.<br />Jedno je bit moralan i etičan ,a drugo je to htjeti biti jer u određenom momentu se to najviše isplati.<br />Zato se bavite politikon i trudite se bit što je moguće najmanje loši.<br />Sritno!

  oko 8 godina prije
 • (Gost_7184)

  Svećenik koji nije uz HDZ, ima li šta gore za hadezeovce? zato ga i napadate, čovika koji nema mrlju u životu i karijeri i koji sigurno nije nikad ništa ukra za razliku od stranke na optuženičkoj klupi, a i od ovih sada.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_7242)

  don.Ivane,ostavite.se.politike

  oko 8 godina prije
 • (Gost_4099)

  Vi HDZ komunjare ne lupajte minuse prošlo vam je vrijeme ko i svim ostalim komunističkim partijama-strankama

  oko 8 godina prije
 • (Gost_7968)

  [quote name="Gost_7242"]don.Ivane,ostavite.se.politike[/quote]<br />Oćemo tebe zvat da se uključiš.Ajde lovi rake govnare!

  oko 8 godina prije
 • (Gost_2241)

  [quote name="Gost_107"][quote name="Gost_2241"]Zasto onda pozivate na upis novih clanova ako ih imate vise nego je potrebno?[/quote]<br /><br />Premda Krug Kaštela ima 4 puta više registriranih članova od potrebnog minimuma za Osnivačku skupštinu, važno je napomenuti kako je za Krug Kaštela prioritet kvaliteta a ne kvantiteta članstva.[/quote]<br /><br />Onda to znaci da su ovi koji su vec unutra nekvalitetni.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_3740)

  Koji je don Ivanu plan za gospodarski oporavak Kaštela, mora da je time razbija glavu u zadnje vrime

  oko 8 godina prije
 • (Gost_1485)

  don.Ivane,sredite.prvo.svoj.privatni.zivot

  oko 8 godina prije
 • (Gost_5069)

  mislim da je vrijeme da se osnuje stranka dežurnih forumaša koji imaju najbolje ideje za riješit apsolutno svaki gradski problem u roku 2 dana. ;-)

  oko 8 godina prije
 • (Gost_5069)

  SDF?

  oko 8 godina prije
 • Stepinac (Gost_220)

  don Ivane, Hrvatska je sekularna zemlja prema svome ustavu i svećenicima nije mjesto u politici, a još manje u Hrvatskom saboru. Prema tome, najpametnije bi vam bilo da poslušate svojega biskupa, a time i Crkvu kao mistično tijelo Kristovo te se povučete iz politike te tako učinite dobro sebi i drugima.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_9158)

  A sta je taj "pozitivac" napravija za sada u politici za svoj narod. Dosta je prošlo vrimena od kada je dobija mandat a on cilo vrime mlati praznu slamu niskoristi. Uvati se krunice pope ako ti ona uopće sta znaci!!!!!!!!

  oko 8 godina prije
 • (Gost_9158)

  [quote name="Gost_220"]don Ivane, Hrvatska je sekularna zemlja prema svome ustavu i svećenicima nije mjesto u politici, a još manje u Hrvatskom saboru. Prema tome, najpametnije bi vam bilo da poslušate svojega biskupa, a time i Crkvu kao mistično tijelo Kristovo te se povučete iz politike te tako učinite dobro sebi i drugima.[/quote]<br /> Politika političarima a molitva popima

  oko 8 godina prije
 • (Gost_1151)

  EKSKLUZIVNO ISTRAŽIVANJE Doznajte koga Splićani žele za gradonačelnika <br />12.02.2013<br /><br />http://image.dnevnik.hr/media/images/480x320/Feb2013/60761013-grafika-istrazivanje.jpg<br /><br />[url]http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ekskluzivno-istrazivanje-doznajte-koga-splicani-zele-za-gradonacelnika---274450.html[/url]

  oko 8 godina prije
 • (Gost_5233)

  [quote name="Gost_2241"][quote name="Gost_107"][quote name="Gost_2241"]Zasto onda pozivate na upis novih clanova ako ih imate vise nego je potrebno?[/quote]<br /><br />Premda Krug Kaštela ima 4 puta više registriranih članova od potrebnog minimuma za Osnivačku skupštinu, važno je napomenuti kako je za Krug Kaštela prioritet kvaliteta a ne kvantiteta članstva.[/quote]<br /><br />Onda to znaci da su ovi koji su vec unutra nekvalitetni.[/quote]<br /><br />Nije, nego su nepotrebni članovi s velikin ušima, genima kamenima i kome je narodni instrument mašklin i brtulin.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_5233)

  [quote name="Gost_9158"][quote name="Gost_220"]don Ivane, Hrvatska je sekularna zemlja prema svome ustavu i svećenicima nije mjesto u politici, a još manje u Hrvatskom saboru. Prema tome, najpametnije bi vam bilo da poslušate svojega biskupa, a time i Crkvu kao mistično tijelo Kristovo te se povučete iz politike te tako učinite dobro sebi i drugima.[/quote]<br /> Politika političarima a molitva popima[/quote]<br />je li to znači da tribamo školovat profesionalne političare?

  oko 8 godina prije
 • cirkus (Gost_8231)

  šta na ovo reći, izbavitelj i prosvjetitelj naroda osoba od 78 godina. Ima narodna poslovica "Nezaposlen pop jariće krsti". <br />Don od 78 godina je Izbavitelj zalutalih ovčica Hrvatskog naroda postaje svjetla budučnost mladosti i napredne inteligencije, neznan tko je ovdje u Areni a tko u Gledalištu. <br />Triba razapet jedan veliki šator nad Hrvatskoma u tom šatora po jedan još za Split i Kaštila i stalno da budu dani od Mačkara. Tako da se odmah na granici mogu naplačivati karte uz parolu "Mala zemlja za veliki Cirkus".

  oko 8 godina prije
 • (Gost_9091)

  Don Ivan je najbolja solucija za naš grad jer druge jednostavno za sada nema. Možemo birati između gospodina Berketa koji jednostavno nema dovoljno volje i vremena za ozbiljan rad, hdz-a, stranke koja lagano izumire pritisnuta djelovanjem institucija pravne države i sdp-a koji s obzirom na sastav stanovništva u gradu nema apsolutno nikakve šanse.

  oko 8 godina prije
 • koki (Gost_2170)

  E sta se tresu jer dolazi posten covik na vlast i brinu kako ce sad grabit iz kase i zaposljavat podobne bez znanja i obrazovanja. :P

  oko 8 godina prije
 • (Gost_150)

  koki moj pa zar si ti zaboravija kako si doša na posa,dali je to bilo pošteno?<br />a što se tiče Ivana pa to je samo ime bez ikakvi kvaliteta(možda je ostalo nečeg ljudskog,ali političkog i gospodarskog ravno nuli)zato što dalje od njega na lističima.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_9091)

  [quote name="Gost_150"]koki moj pa zar si ti zaboravija kako si doša na posa,dali je to bilo pošteno?<br />a što se tiče Ivana pa to je samo ime bez ikakvi kvaliteta(možda je ostalo nečeg ljudskog,ali političkog i gospodarskog ravno nuli)zato što dalje od njega na lističima.[/quote]<br />Što predlažete, koju alternativu? Nadam se da ne agitirate za izumiruću stranku sa optuženičke klupe.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_150)

  ma ja nemogu vjerovati da se svi boje MRTVACA,izgleda da mnoge peče savijest,<br />odgovor je ne,ali ono šta je novog nije kvalitetno,alternative izgleda nema.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_6209)

  sve rasturiti..i iznova..ovako..u krug.. ;-)

  oko 8 godina prije
 • (Gost_2108)

  Oce li don Ivan bit gradonacelnik u Splitu,Kastelima....

  oko 8 godina prije
 • (Gost_1154)

  [quote name="Gost_2108"]Oce li don Ivan bit gradonacelnik u Splitu,Kastelima....[/quote]<br /><br />Savez za građansku i etičku Hrvatsku će istaknuti svoga kandidata za gradonačelnika Kaštela.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_5233)

  [quote name="Gost_2108"]Oce li don Ivan bit gradonacelnik u Splitu,Kastelima....[/quote]<br />Bilo bi nan najpametnije da se udružimo u zajednicu općin od Trogira do Omiša, zajedno sa vlaškon do Sinja i izglasamo regionalnog koordinatora zajednice općina i tako pritisnemo centralnu vlast da nas respektira (skupa s projektima i cca 400 iljad svita), nego da se pravimo gradovima i gradićima bez pinez.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_2227)

  [quote name="Gost_5233"]<br />Nije, nego su nepotrebni članovi s velikin ušima, genima kamenima i kome je narodni instrument mašklin i brtulin.[/quote]<br />Ovo je zanimljiva izjava. Nalazi li se rasizam u programu Saveza na građansku i etičku hrvatsku (geni kameni), ili je ovo samo pjesnička sloboda jednog člana?

  oko 8 godina prije
 • (Gost_3152)

  [quote name="Gost_2227"][quote name="Gost_5233"]<br />Nije, nego su nepotrebni članovi s velikin ušima, genima kamenima i kome je narodni instrument mašklin i brtulin.[/quote]<br />Ovo je zanimljiva izjava. Nalazi li se rasizam u programu Saveza na građansku i etičku hrvatsku (geni kameni), ili je ovo samo pjesnička sloboda jednog člana?[/quote]<br />U genima, da.

  oko 8 godina prije
 • koki (Gost_2810)

  Kako sam ja dosa na posal priko koje veze?!Pa ja sam kavalitetnim vodenjem drzave i brojnim pametnjakovicima u vlasti NEZAPOSLEN mozda svojom greskom jer nisam clan nijedne stranke i nevolim njuskat tude straznjice a kamoli se u njih uvlacit,pa sa zavrsenim faxom nazalost nemam uvjeta za nac posal bez obzira sta sam jos i branitelj,ali eto radim povremeno kod gradevinara na crno da prehranim obitelj ali bar ne smrdim po izmetu kako se uvlakaci straznjica prepoznaju!

  oko 8 godina prije
 • (Gost_5157)

  [quote name="Gost_2227"][quote name="Gost_5233"]<br />Nije, nego su nepotrebni članovi s velikin ušima, genima kamenima i kome je narodni instrument mašklin i brtulin.[/quote]<br />Ovo je zanimljiva izjava. Nalazi li se rasizam u programu Saveza na građansku i etičku hrvatsku (geni kameni), ili je ovo samo pjesnička sloboda jednog člana?[/quote]<br />Ne, oni sami vide da nemaju šta tražit tamo di se misli, nego gredu onamo di dobiju instant mišljenje.

  oko 8 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij