hren

ISELILI IZ PROSTORIJA HVIDRE
Iako je nakon nedavno otvorenog pitanja gdje će djelovati udruga roditelja djece s posebnim potrebama „Naša dica“ jer su iz kaštelanske Hvidre tražili njihovo iseljenje iz svojih prostorija, gradonačelnik Josip Berket kazao kako se udruga ne treba brinuti i da je postignut dogovor o njihovom ostanku u prostorijama u Štafiliću, udruga „Naša dica“ iz prostora Hvidre izašla je prije nekoliko dana.

Kako smo doznali od pojedinih članova udruge, razlog zbog kojeg su se iselili stoji u ponašanju pojedinaca, zbog čega se je stvorila neugodna i napeta atmosfera te tako onemogućen daljnji kvalitetan rad.
No djeca, roditelji, defektolog i drugi koji rade s ovom djecom, „na ulici“ su bili tek kratko vrijeme jer im je u susret izašla udruga Sv. Jeronim te im za rad s djecom ponudila poslijepodnevno korištenja prostora njihovog programa dnevnog boravka u Kaštel Gomilici.
Tako će u slijedećem razdoblju defektolog i program Male škole raditi u Kaštel Gomilici, a duže rješenje cijelog problema nazire se u mogućnosti korištenja prostora u kojem trenutno djeluje Nautic radio Kaštela.

- Za rad udruge „Naša dica“, Grad će urediti i dati na korištenje prostor u kojem je sada Nautic radio Kaštela, koji će se preseliti u Marinu Kaštela – kazali su nam iz ureda gradonačelnika i time dali nadu da će problemi odgovarajućeg prostora za udrugu „Naša dica“ uskoro biti riješeni, a više o svemu znat će se nakon sastanka gradonačelnika i predstavnika ove udruge koji je najavljen za utorak.


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • Tako je uskoro! (Gost_7138)

  Ne brinite se tako če biti "Uskoro".To Vam je ona davna priča kad je doktor govorija pacijentu "Dođi sutra janje moje".Bidan pacijent je stalno dolazija sutra i uvik od od doktora isto.I na kraju dok nije donija janje nikad sutra nebi došlo.Ipak triba virovat Gosp .gradonačelniku jer on je čovik od "Riči" a to je bezbroj puta dokazao.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_11)

  pa da se nije moga prvo nači prostor onda izać nego ovako.sramotno

  oko 8 godina prije
 • (Gost_2089)

  niko ih nije tira dok im se ne nađe adekvatan smještaj..... sami su se iselili jer mislu da će im ljudi iz grada brže brže nač prostorrrrr.

  oko 8 godina prije
 • buduci gradonacelnik (Gost_2974)

  vodstvo hvidre sramite se nemate suosjecanja prema djeci svaka cast proslom vodstvu koje je djeci dodjelilo besplatno prostorije na koristenje.Sramota!

  oko 8 godina prije
 • (Gost_1190)

  niko ih nije tira ..... samo se nisu oni nadfali da će hvidra morat opet radit nakon svega to im je bija problem šta neko koristi zajedno prostor....jer kvidra godinama nije mogla radit iz drugih razloga a nikome oni nisu plačali šta su tu boravili.... pišete ono o čem nemate pojmaaaaa, to je sramotaaaaa

  oko 8 godina prije
 • hvidra (Gost_1167)

  šema je bia loš, a sadašnje vodstvo, kojega podupire županijska hvidra na čelu sa Batinom, tumor...Batina je nelegalno izabran, Gagić ka i Batina.Oni su krivi za Našu dicu.Grad Kaštela, na znanje;mobitele, ko im je kupija,od čiji pinez, nas građana, ko im daje novac, čiji novac, zatvorite špinu, neradu i neljudima

  oko 8 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij