hren
 
IZNESENI STATISTIČKI PODACI
Maligne bolesti kod djece i mlađe populacije, u dobi od 0 do 19 godina, na području kaštelanskog bazena, bile su tema o kojoj se razgovaralo ove srijedu u Zagrebu, na sastanku kojem su nazočili nadležni iz Ministarstva zdravlja i Zavoda za javno zdravstvo te izaslanstvo Grada Kaštela predvođeno dogradonačelnicom Marinkom Parčinom.

Na sastanku je iznesen cijeli niz podataka, kojima raspolažu resorno Ministarstvo i Zavod za javno zdravstvo, a kako su nam kazali iz ureda dogradonačelnice, ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Jasna Ninčević dobila je zadatak da sve iznesene podatke objedini te da ih prezentira na sjednici Gradskog vijeća Kaštela.

Nadležni su unatoč svim poznatim podacima, ovom prilikom, kao i u odgovoru koji je prije nekoliko dana stigao na našu adresu, najavili dodatna istraživanja o oboljelima od malignih bolesti, a rezultati će biti prezentirani javnosti.

U prilogu možete pogledati zaključak doc.dr.sc.Mladena Smoljanovića o novooboljelim stanovnicima Splitsko-dalmatinske županije u dobi do 19 godina lijeĉenim u KBC Split od 2002. do 2011. godine od zloćudne novotvorine, evo LINK...


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • a je li (Gost_1241)

  A di nam je kapetan, njega ne zanima stanje zdravlja naše dice?

  oko 8 godina prije
 • (Gost_4167)

  njegova su u austriji,imaju lipi planinski zrak

  oko 8 godina prije
 • (Gost_6161)

  bilo bi zanimljivo vidjet rezultate za plućna oboljenja, astme, kronične bronhitise...

  oko 8 godina prije
 • dr.Mihi (Gost_5129)

  ja san lipo ukenja a sada drugi neka cistu.
  a lud li san dobro vidi mi se na faci.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_2104)

  oli je i ovi pobiga iz kaštili uaustriju ka i oni sa kruzera ća se potopija u italiji da se nebi razbolija nedaj bože ili uvatija koji virus a ti narode krepaj a ja ću malo u alpe na čisti zrak bravo beki samo tako naprid

  oko 8 godina prije
 • glsa (Gost_8330)

  ljudi moji niko ne govori koliko odašivljača za mobitele ima po kaštilin....?

  oko 8 godina prije
 • (Gost_3122)

  slušajte vi Biočića daleko če te, ka i kaštela za vladavine kra-de-ze-ja, priča gluposti koje samo sišu njegovi sljedbenici.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_8174)

  boli njega briga njemu super

  oko 8 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij