hren
 
Trinaesti Papa fest održat će se u nedjelju, 2. listopada u 19 sati u sportskoj dvorani na Bilankuši u Solinu. Na festivalu će nastupiti 12 vokalno instrumentalnih sastava iz Splita, Malog Lošinja, Zagreba, Solina, Rijeke, Ðakova, Kočerina iz BiH, a otvoriti će ga VIS Anđeli iz Kaštel Novog.

Papa fest je smotra crkvenih vokalno-instrumentalnih sastava, osnovan  kao spomen na nezaboravni susret pape Ivana Pavla II. s Hrvatskom katoličkom mladeži u Solinu 4. listopada 1998.
Festival nije natjecateljskog karaktera.

Ovogodišnji Papa fest bit će radostan za sve sudionike i posjetitelje jer je Ivan Pavao II proglašen blaženim, a kao gost festivala nastupit će pjevač Vinko Coce.

VIS Anđeli je specifičan sastav jer u njemu pjeva i svira pet sestara obitelji Botić iz Rudina. Već više godina nastupaju na različitim koncertima i festivalima duhovne glazbe kako u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji, tako i šire. Ovogodišnja pjesma s kojom će se predstaviti glasi „U znaku vjere“ čiji tekst, glazbu i aranžman potpisuje Mario Žuvela. VIS Anđeli redovito pjevaju i sviraju u filijalnoj crkvi Sv.
Leopolda Mandića u Rudinama.


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • mario (Gost_1133)

  Bravo za sestre Botić. Svojim glasovima i pismom od Zadra do Solina svjedočite vjeru kakvu ne nalazimo ni kod \"revnijih\" katolika. Budite i dalje svitlo koje pokazuje kako se može istinski ljubiti Krista i biti ljubljen. Zbog vas ću u nedilju put Bilankuše. Sretno van bilo!

  oko 8 godina prije
 • (Gost_5190)

  Bravo sestre!Svjedočite svoju vjeru svojim predivnim glasovima,a i životima!!!

  oko 8 godina prije
 • (Gost_5196)

  hi hi da papafest!!!

  oko 8 godina prije
 • (Gost_2168)

  Idemo sekeeeee Botić :D

  oko 8 godina prije
 • (Gost_2089)

  Svaki Vaš trud, talent i dostignute kompetencije ukras su Vašim roditeljima i Kaštelima. Bravo, samo naprijed.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_4187)

  :grin

  oko 8 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij