hren
 
U subotu 11.6.2005. u OŠ "Ostrog" u Kaštel Lukšiću održan je završni StarParty projekta "Nebo na poklon" na kojemu su najboljoj školi te petorici najboljih učenika dodijenjene nagrade - teleskopi! Nagrade su uručili dr. sci. Hrvoje Zorc (MZOS); dr. sci. Mladen Pavlović (zavod LAIR), i Milijan Režic, prof.

Milijan Režic, prof., nastavnik iz Vrgorca, je nakon prošlogodišnjeg sudjelovanja u projektu kao voditelj, ove godine preuzeo ulogu instruktora i obučavao nastavnike iz Dubrovačko-neretvanske županije. Prof. Režić je u ljeto 2004. sudjelovao i u gradnji teleskopa za O.Š. "Vrgorac".

Nagradne teleskope donirali su dr. sci. Dejan Vinković (za najbolju školu), Marija i Luka Kovačić (teleskop "Picok", za najbolji komplet vježbi), dr. sci. Zlatko i Vesna Bačić (teleskop "Vesna", za najbolju "1. noć"), dr. sci. Karin Knesaurek (teleskop "Karin", za "2. noć"), dr. sci. Željko i Pamela Ivezić (teleskop "Vedrana, za "2. noć") te dr. sci. Nenad i Petra Gucunski (teleskop "Petra", za "4. noć"). Više o našim pokroviteljima ovdje.

Nagrađeni učenici primaju teleskope

Najboljih 15 učenika pozvano je na ljetnu školu astronomije koja će se između 12. i 19. kolovoza 2005. održati u Kaštelima.

Fotografije sa starparty-a...


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

 • anab (Gost)

  evo i link na fotografije sa starpartyja

  http://nebo.znanost.org/ images/sp/

  oko 15 godina prije
 • (Gost)

  :grin

  oko 15 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij