hren
U ponedjeljak, 13. lipnja, točno u 18.05 sati polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća podno spomenika uklesanog u kamenu na Kozjaku obilježit će se 34. godišnjica od nesvakidašnjeg nesretnog događaja, kada su pri prijevozu građevinskog materijala s rive u Kaštel Sućurcu na planinarski dom "Putalj" u tragičnom događaju živote izgubili četiri člana posade helikoptera Zrakoplovne baze Divulje: B. Miščević, J. Stanačev, R. Štrbac i I. Tičinović.
KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • mašograd (Gost_244)

  bog im daj pokoj

  oko 9 godina prije
 • (Gost_4157)

  zar to nisu bili clanovi JNA???? da me krivo ne razumite ovo pitanje je upuceno zna se kome.. inace ljudima laka zemlja bez obzira na nacionalost,

  oko 9 godina prije
 • (Gost_6212)

  goste 4157 dosadan si ko proliv. mislim da se javljaš već par godina na ovu temu, i svaki put isto pitanje. Helikopter i posada su radili za i u interesu nas koji posjećujemo planinarski dom u sućurcu.

  oko 9 godina prije
 • (Gost_7219)

  zar članovi JNA nisu bili ljudi, smeće jedno bolesno

  oko 9 godina prije
 • vlada (Gost_9134)

  Bili su piloti tadasnje Jna, i licno sam upoznao pilota Ticinovica (jednog od poginulih). Njegov rodjeni brat Gorki Ticinovic mi je bio 1974/75 staresina u Divuljama, bili su to dobri ljudi. Neka im je laka zemlja.

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij