hren

JOSIPOVIĆ U CEMENTARI
U sklopu posjeta Splitsko-dalmatinskoj županiji predsjednik Ivo Josipović obišao je i postrojenja tvrtke Cemex Hrvatska gdje ga je u pratnji suradnika i splitsko-dalmatinskog župana Ante Sanadera primio predsjednik Uprave Cemex Trpimir Renić.

Uz kratak obilazak poslovne zgrade i tvorničkih pogona Predsjednik je posjetio i maslinik podno Kozjaka kojega je Cemex na održavanje ustupio udruzi branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Dalmacijacement. Nakon što je s članovima udruge razgledao maslinik i probao ekstra djevičansko ulje Lintar, inače prvo hrvatsko ulje dobiveno iz re-kultiviranog rudnika, Predsjednik je izjavio kako je iznimno ponosan što danas u Hrvatskoj postoje tvrtke kao što je Cemex.

 Ovo što sam ovdje vidio samo mogu kazati da je uspjeh jedne tvrtke koja ostvaruje dobit a uz to zapošljava nove radnike, plaća državi sve doprinose i poreze. Uz to izniman segment njihovog poslovanja odnosi se na podršku lokalnoj zajednici i na taj način Cemex je dokazao kako su odgovorna tvrtka, usudio bih se kazati, u svim pogledima poslovanja. Ono što mogu poručiti jest to da bi se i brojne druge tvrtke iz Hrvatske trebale ugledati na Cemex i slijediti pozitivno poslovanje – kazao je predsjednik Josipović.

Foto i video: Iskreni


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij