hren
 
ZAVRŠNICA KUPA RH 2010. U KAŠTELIMA
Ukupno 23 ekipe će se boriti za pobjedničke trofeje u muškoj i ženskoj konkurenciji na 17. završnici Kupa RH koja će se u nedjelju, 26. rujna održati u zgradi Marine Kaštela u Kaštel Gomilici. Dan ranije, u subotu 25. rujna na rasporedu je Cyber Tour, prvi turnir iz Masters serije HPS-a za sezonu 2010/11.

Za završnicu Kupa u muškoj konkurenciji su od maksimalnog mogućeg broja od 16 ekipa, iz županijskih pikado saveza stigle prijave za njih 15. Jedini koji nije iskoristio mogućnost da prijavi svog predstavnika je Pikado savez Istarske županije u osnivanju.
Kod dama je stiglo ukupno 8 prijava od čega je 6 ekipa iz Pikado saveza Splitsko-dalmatinske županije, te po jedna iz Pikado saveza Vukovarsko-srijemske županije i jedna iz Pikado saveza Ličko-senjske županije u osnivanju.

U muškoj konkurenciji 15 ekipa je raspodijeljeno u četiri skupine (tri sa 4 i jedna sa 3 ekipe) u kojima se igra po principu svatko sa svakim. U drugoj fazi se igra po dvostrukom nokaut sustavu na listi 8 pri čemu se dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine po unaprijed utvrđenom rasporedu upisuju se na listu 8, trećeplasirane se upisuju na lijevu stranu liste 8, dok posljednjeplasirane ekipe otpadaju.
Kod dama je 8 ekipa raspodijeljeno u dvije skupine s po četiri ekipe. Dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine se također po unaprijed utvrđenom rasporedu upisuju na listu 8, trećeplasirane se upisuju na lijevu stranu liste 8, dok dvije posljednjeplasirane ekipe otpadaju.


Prošlogodišnje finale Split Londra - Posejdon 2

POSEJDON 2 PROTIV PANDE

Ždrijeb je odredio da se kod muških u istoj skupini nađu aktualni prvak Hrvatske Posejdon 2 predvođen reprezentativcima Vladimirom Lešićem i Ivanom Bilelom, te Dum Dum Team Panda na čelu s Borisom Krčmarom, aktualnim svjetskim i dvostrukim europskim prvakom kojemu će to biti posljednji nastup za PK Pandu budući je prešao u redove konkurentskog kluba Janje. Njihov međusobni sudar trebao bi biti vrhunac prve faze natjecanja, a u skupini 2 nalaze se još prva ekipa Cluba 57 iz Konjevrata te solinska Petra.

Dvije spomenute ekipe su najozbiljniji pretendenti za pobjedničko postolje, ali ne treba otpisati niti branitelja naslova Split Londru, kao niti zagrebačko Janje s reprezentativcem Igorom Špeharom, splitsku Kopačku sa Slavkom Brzićem i Lovrom Balićem ili pak županjski Darkwood s braćom Antunović.

PAPIGA PRVI FAVORIT

Kod dama će pobjednički pehar zasigurno i dalje ostati u Splitu, podsjetimo da je ovo treće izdanje Kupa RH za žene te da su u oba dosadašnja izdanja slavile ekipe iz Dioklecijanova grada. Status favorita imaju braniteljica naslova, ovog puta pod imenom Papiga koju predvode reprezentativka Marija-Jadranka Huljić i Gorana Cvitković. Zanimljivo je da da su njih dvije sudjelovale u osvajanju oba dosadašnja Kupa RH za žene (prve godine kao članice ekipe Amico’e).
Najveća prijetnja će im biti konkurentice iz ženske lige Pikado saveza Splitsko-dalmatinske županije, Vatra s reprezentativkom Ðurđicom Delić te Double Out s Anom i Vesnom Urlić.

Satnicu natjecanja možete pogledati na ovom LINKU


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • živila marina (Gost_3238)

  opet marina i onda opet marina kaštela .......HVALA JOŠKO ...na promiđbi... KAŠTILI

  oko 8 godina prije
 • (Gost_6162)

  opet marina i onda opet marina kaštela .......HVALA JOŠKO ...na promiđbi...SEBE

  oko 8 godina prije
 • Pa neka (Gost_6117)

  Hvalite gosp Joška zašto da ne? I ja bi ga hvalio čitavo tuce zahvala ali nemam zašto.

  oko 8 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara