Šef Uprave HEP-a Leo Begović potvrdio je da će struja poskupiti od 8 do 10 posto i to, kaže, ne zbog lošeg poslovanja državne tvrtke, već zbog cijene plina. Nije otkrio od kada će nam stizati veće rate, ali je rekao da u HEP-u ima viška oko 700 zaposlenika.

Predsjednik Uprave HEP-a Leo Begović gostujući u Dnevniku HRT-a potvrdio je da je zahtjev za poskupljenjem struje već stigao.
 
- Nije na meni da odgovorim na pitanje hoće li, kada i koliko poskupjeti struja. Zahtjev za poskupljenjem već je upućen, no poslovali smo dobro i zahtjev je ublažen - rekao je Begović.
 
Na pitanje znači li to da će poskupljenje iznositi 8-10 posto, Begović je odgovorio: Otprilike toliko.
 
Točan datum poskupljenja Begović nije odredio. No odgovorio je zašto HEP poskupljuje struju ako posluje pozitivno. Kaže da struja poskupljuje zbog cijene plina, odnosno zbog gradnje novih energetskih postrojenja.
 
Nedavno je i premijerka Jadranka Kosor izjavila da HEP ima niz razloga za poskupljenje, koje će ipak biti znatno blaže nego što se najavljivalo.
 
Premijerka Jadranka Kosor od svih javnih poduzeća traži smanjenje broja zaposlenih. No, kako navodi predsjednik Uprave HEP-a, nitko od zaposlenih u HEP-u ne treba brinuti. Prema njegovim riječima, u HEP-u je viška od 500-700 djelatnika.

Komentari (10)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Domaći trener ne mogu ispunit visoko postavljene ciljeve i zahtjeve naših predsjednika.Oni su inače bili Veliki sportaši.
Ajde neka malo klapa, za prominu
Nepomažu ova dva nikomu osim sebi, ajme nama ko nam vodi misto.
Djeca su ogledalo nas odraslih, jedino šta se mi znamo izkontolirat i lažno dobro izreklamirat kada je to potrebno!
u ovoj državi zadnjih 20 god. ima i previše čistunaca, i šta se tiče jezika, i krvnih zrnaca i vjere. samo fali čistunaca za ponašane p...
a zašto samo donjokaštelanskim maškarama? Vidi se koja lipa linija HDZ-a
S obzirom kakvo je vrime možda bi organizatori tribali razmislit o drugoj, zatvorenoj lokaciji i obavijestit ljude na vrime.
Pored onakvog lijepog pjevanja ne znam kako su pojedinci uopće uočili robu koja se sušila izad pjevača..,S robom ili bez Kaštela bi tre...