Banner TOP

 
Šef Uprave HEP-a Leo Begović potvrdio je da će struja poskupiti od 8 do 10 posto i to, kaže, ne zbog lošeg poslovanja državne tvrtke, već zbog cijene plina. Nije otkrio od kada će nam stizati veće rate, ali je rekao da u HEP-u ima viška oko 700 zaposlenika.

Predsjednik Uprave HEP-a Leo Begović gostujući u Dnevniku HRT-a potvrdio je da je zahtjev za poskupljenjem struje već stigao.
 
- Nije na meni da odgovorim na pitanje hoće li, kada i koliko poskupjeti struja. Zahtjev za poskupljenjem već je upućen, no poslovali smo dobro i zahtjev je ublažen - rekao je Begović.
 
Na pitanje znači li to da će poskupljenje iznositi 8-10 posto, Begović je odgovorio: Otprilike toliko.
 
Točan datum poskupljenja Begović nije odredio. No odgovorio je zašto HEP poskupljuje struju ako posluje pozitivno. Kaže da struja poskupljuje zbog cijene plina, odnosno zbog gradnje novih energetskih postrojenja.
 
Nedavno je i premijerka Jadranka Kosor izjavila da HEP ima niz razloga za poskupljenje, koje će ipak biti znatno blaže nego što se najavljivalo.
 
Premijerka Jadranka Kosor od svih javnih poduzeća traži smanjenje broja zaposlenih. No, kako navodi predsjednik Uprave HEP-a, nitko od zaposlenih u HEP-u ne treba brinuti. Prema njegovim riječima, u HEP-u je viška od 500-700 djelatnika.

Komentari (10)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Sramite se anonimno gadit čovika neistinama. Očito pojedinci mogu doći do izražaja samo ako drugog oblate. U naše doba to je bio odraz ...
Bonacin kao pravi čelnik daje podršku gradskim i domoljubnim događajima, za razliku od nekih koji to rade samo za honorar.
Ako sam napisala nešto krivo, dokaži da je krivo, a ako sam rekla istinu zašto me napadaš. Luka je unazadio Novi ma šta ovde pisali nje...
Svima, ali baš svima iz požarevca, svima iz mješanog braka, svim jugonostalgičarima ... Utorak 1700 bacite oko na TV - mimohod samo za ...
jadan naš Bonacin jeli se pojavi na portalu odma napadi na njega sa zemlje i iz zraka
Čestitam Kaštelanima, dobili su prekrasna svećenika,nedostajat će nam. Komentar za Gosta6383 Netreba zbog karizmatika mjenjat vjeru, n...
ne znan ali zoran se prominija nije to više oni isti čovik.znan ga priko 30 godin,ali bojin ser da ga je politika pokvarila.