Banner TOP

 
PRVA POREZNA RJEŠENJA STIGLA NA KUĆNE ADRESE KAŠTELANA
Vijest koja će zasigurno obradovati sve one Kaštelane koji s nestrpljenjem iščekuju povrat poreza na dohodak za prošlu godinu, jest da su iz Porezne uprave danas na kućne adrese počela pristizati prva porezna rješenja!

U prvom krugu preplaćeni porez  tako će dobiti 2726 građana, a porezna rješenja prvi će dobiti građani koji su u svoje porezne prijave unijeli brojeve računa na koje im se može uplatiti novac. Oni koji će novac dobiti preko isplatnica, na povrat će morati pričekati još koji dan, dok poštari ne podijele sva rješenja na kućne adrese.   

U Kaštelanskoj ispostavi Porezne uprave, naime, od 9200 zaprimljenih poreznih prijava na dohodak u prošloj godini, dosad je riješeno njih 67 posto,  izvijestila je voditeljica Kaštelanske ispostave Porezne uprave Marija Pelivan, koja još jednom poziva one građane i poslovne subjekte koji nisu dostavili sve potrebne dokumente, da ih donesu što prije kako bi i njihove prijave mogle biti obrađene.

Komentari (10)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

ja mislim da od ovoga svega šta se radi nema ništa
kad ce pocet direktni letovi kambelovac-graz
Samo da se nade ziv i zdrav.
Poznajem dečka i njegovu obitelj.Želim roditeljima svu sreću uz nadu da će ga pronaći živog i zdravog...Ne želim ni razmišljati kako je...
da je ona bila cemu ne bi se ni radila nova
ovo nije kaštelanska abeceda nego abeceda kaštelanska i radi se o skroz drugim stvarima
jesi ti normalan, pa nije spomenuto niti jedno društvo osim organizatora
Filipe Baliću, sramotan izvještaj, nisi ni spomenija druga Društva iz Kaštela (Kozjak i Ante Bedalov) a njihovih clanova je bilo trodup...