hren
 
KAŠTELA - Čelnici kaštelanskog HSP-a Stjepan Maglica, Zoran Vukić, Zlatko Rožić i Dinko Čubić održali su konferenciju za novinare na kojoj je istaknuto da HSP na lokalne izbore izlazi samostalno kao treća politička stranka u Kaštelima.
— Jedina smo politička stranka koja ima snage nešto promijeniti u Kaštelima i sigurno ćemo nastojati utjecati na daljnji razvoj grada - naglasili su čelnici HSP-a dodajući da se u dosadašnjem djelovanju nismo ogriješili u bilo kakvim malverzacijama.

Čelnici kaštelanskog HSP-a naglasili su da građani sve više prepoznaju HSP kao vjerodostojnu stranku koja štiti nacionalne interese.
- Jedina smo politička stranka koja djeluje slušajući glas hrvatskog naroda pa ćemo stoga i surađivati sa svim udrugama i predstavnicima raznih organizacija obrtnika, malih poduzetnika, sindikata radnika, udruga za zaštitu okoliša, sportskih udruga i ostalih na području Kaštela — dodaje Rožić.
— Kaštelanski haespeovci nadaju se da će uspjeti potaknuti sve dobre ljude u gradu Kaštelima kako bi zajednički radili za dobrobit grada — istaknuo je dopredsjednik HSP-a Kaštela Zoran Vukić.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij