hren
 

Čelnici Kaštela na čelu s gradonačelnikom Antom Sanaderom ugostili su predstavnike svih triju kaštelanskih DVD-ova i najboljima u protekloj godini uručili kipove sv. Florijana. Zapovjednik DVD-a Mladost iz K. Sućurca Jure Žegarac naglasio je kako su sućurački vatrogasci u protekloj godini imali više od 215 uspješnih intervencija, a isto tako zahvalio je Gradskom poglavarstvu na pruženoj pomoći i suradnji pri odlasku vatrogasaca na državno prvenstvo, koje je održano u Osijeku.

Dozapovjednik DVD-a Donja Kaštela Ivica Radunić i tajnik DVD-a K. Gomilica Milivoj Taslak također su zahvalili Poglavarstvu grada na velikom razumijevanju i uspješnoj suradnji s vatrogascima.
— Shvaćajući i maksimalno uvažavajući teške okolnosti pod kojima radite, Grad će vam i dalje nastojati pomagati koliko god bude mogao. Vi ste ponos Kaštela, a vaš trud i zalaganje ne može se ni sa čim mjeriti, rekao je Sanader i poželio vatrogascima što manje intervencija u budućnosti.
Za najbolje vatrogasce u 2004. godini proglašeni su Pero Elez iz DVD-a Mladost iz K. Sućurca, Joško Pavlov iz DVD-a K. Gomilica, te Marko Klišmanić iz DVD-a Donja Kaštela. Osobne nagrade pripale su Meiri Barić, Mariji Mrđen i Ivanu Veljači, a posebnu nagradu grada za sto i više puta darovanu krv dobio je Jakov Belanović, dok je skupna nagrada pripala rukometnom klubu "Željezara" iz Kaštel Sućurca.
Izaslanstvo Grada položilo je i vijence svim poginulim braniteljima pred spomen-križ na Malačkoj.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij