hren
 
KAŠTELA - Uz nazočnost Stjepana Maglice predsjednik kaštelanskog HSP-a, Zorana Vukića dopredsjednika HSP-a, te Karmela Milanovića člana Nadzornog odbora održana je tiskovna konferencija na kojoj su se osvrnuli na probleme stranačkih prostorija i neadekvatne uvjete u kojima nije moguće raditi. Iako, je HSP iza HDZ-a i SDP-a treća stranka po snazi u gradu Kaštelima kao takva nema svoje stranačke prostorije.

- Do sada smo dobivali samo prazna obećanja da će nam se prostorije dodijeliti, a želja nam je da kroz vjerodostojnost i dosljednost u političkim stavovima te svojim aktivnim djelovanjem zajedno s građanima poboljšamo situaciju i život u gradu Kaštelima - kazao je predsjednik HSP-a Kaštela Stjepan Maglica.
Od samog početka stvaranja hrvatske države bili smo jedina politička stranka čije se članove politički progonilo i ubijalo, a danas 10 godina poslije ne želimo vjerovati, niti prihvatiti činjenicu da su abolirani oni koji su rušili i palili Hrvatsku danas poželjeniji partner HDZ-u od nas pravaša - dodaje Maglica.
Karmelo Milanović kazao je kako se neki nikako da pomire sa činjenicom da postoje i drugi i drugačija razmišljanja, te da je jednopartijska vlast u Kaštelima ili na državnoj razini negativna i nenapredna bila ona SDP-ova ili HDZ-ova. HSP-ovci su svjesni činjenica da veliki broj članova HDZ-a ne odobrava ovakvo ponašanje prema HSP-u te ih ovom prilikom mole da utječu na svoje vodstvo da osiguraju prostorije Hrvatskoj stranci prava kako bi napokon mogli djelovati u normalnim uvjetima. HSP-ovci se nadaju da će ovu poruku HDZ grada Kaštela shvatiti kao dobronamjernu primjedbu, te im omogućiti ono što im pripada.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij