hren
 
ZA DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE I VRTIĆ
Večera će se održati u petak 04.prosinca 2009.godine u 19 sati. Ova večera ima  za cilj prikupljanje sredstava za izgradnju Doma za starije, bolesne i nemoćne te vrtića na zemljištu koje je Zakladi darovala Kaštelanka Jela Škarica-Žikov. Zemljište se proteže na 4500 metara četvornih a nalazi se u Kaštel Starom.

Donatorsku večeru organizira  Zaklada biskup Josip Lang, Marina Kaštela te gradonačelnik Kaštela Josip Berket.

Goste će zabavljati Krunoslav Kićo Slabinac, klapa Kambi, Slavonija Band, č.s. Lidija, a cijeli program voditi će P.Mijo Nikić, predsjednik Zaklade BJL.

Posebnu atraktivnost ovoj večeri dati će određen broj predsjedničkih kandidata jer su organizatori uputili poziv svim kandidatima za predsjednik RH.

Prva Donatorska večera koja je održana u svibnju 2009.godine, polučila je odlične rezultate, koji su bili iznad očekivanja organizatora. Sredstva su uplaćena na račun Zaklade biskup Josip Lang odnosno za njezin projekt Susret Generacija.

Sve informacije i rezervacije možete dobiti putem telefona 021/204-000 i 021/204-008.


KOMENTARI:

Stari Komentari (10)

 • a moj biskupe nije ti lako (Gost)

  I predsjednički kandidati pozvani na večeru, da se pokažu kao humanitarci, kada bi ih dotakla ruka pravde vjerojatno bi velika većina završila u zatvoru ili na stupu srama kao lažovi , licemjeri i što sve ne.
  Ako je to Evanđelje onda ga ja doista ne razumjem... To me podsjeća na prispodobu : ...A ugleda i neku ubogu udovicu kako baca onamo dva novčića. I reče: \"Uistinu, kažem vam: ova je sirota udovica ubacila više od sviju. Svi su oni zapravo među darove ubacili od svog suviška, a ona je od svoje sirotinje ubacila sav žitak što ga imaše.\"

  Gospodo organizatori radite Cirkus od zaklade

  oko 10 godina prije
 • astronaut (Gost)

  smišan si i toje u redu ali si i zloban - pomolit ću se za tvoju dušu.
  Berket opet iznad svih.

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Svaka čast našoj Jeli, ali lako je dat kad imaš, daj kad nemaš pa češ onda shvatit tu prispodobu iz evanđelja...

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  GOSTE 122 pomoli se ti za svoju LICEMJERNU sitnu dusu a ne za gosta 45.To sta rece je cista istina a ne zloba.Ti si zloban kad si reka da ces se pomolit za njega.Nikome ne triba molitva od licemjera poput tebe jer to sta je napisa nije smjesno ni ti je on smjesan nego ozbiljna stvar.Samo zloj i licemjernoj osobi to moze biti smjesno. Srami se!!! :upset :upset

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Ovi komentari su sramota za one koji ih pišu,a i za nas koji ih čitamo! Zar nitko nije shvatio poantu?! Kaštela će dobiti prostor za osobe kojima je to najpotrebnije, starije i najmlađe i to je najvažnije! Ostavite svoje isfrustrirane komentare iza svoja 4 zida!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  čisto sumnjam da če to bit prostor za potrebite i da se niko neče ogrebat o to.živi bili pa vidili

  oko 10 godina prije
 • marinero (Gost)

  sa takvim nacinom razmisljanja, a sa tim i dijelovanjem, virujem da bi se vi dragi jalni gosti prvi ogrebali.
  ideja i rad na njoj su dobri i pozitivni, a za dovesti je do treba puno ovakvih akcija i pomoci.
  vasi zlocesti komentari puno vise govore o vasem razmisljanju, time i vasem dijelovanju.
  pusta demagogija i stvarno me ponekad bude sram kada vidim, veliki broj, zlih komentara mojih sugradjana.

  oko 10 godina prije
 • astronaut (Gost)

  ma moj marinero ne zamaraj se... cilu propagandu protiv Berketa od izbori i prije nji vode dva uhljebljena HDZovca pišući razna imena i izmišljajući razne životne dobi,situacije i neistine.Posebno su jaki s onim komentarima tipa ja se razočara u Berketa, Berketu da glas, prevara,volontiranje,nerad,Austrija.Ili nelegalna Marina a prića o legalizaciji kuća.Nema ga nikad ovdje,stalno je u Austriji.Osobno sam ih razgolio nedavno jer kad s istog računala komentiraš u kratkom vremenu uvijek imaš isti broj Gost-203 recimo.E sad na par tema u jednom danu unutar 20 minuta bio je isti gost_25 recimo a piše u jednoj temi da je student, u drugoj umirovljenik,u trećoj da je žensko i svugdje pljuca Berketa,da čovjek ne radi da je ovakav onakav ali uvik mu ne valja..
  Ja ko Berketov simpatizer jednostavno mislim da je čovjek pošteno dobio izbore, da je time kupija vrime od 4g u kojima triba pokazat šta zna i umije. Nakon 4g. inventura i budu li ljudi zadovoljni ima nove 4g ne budu li doći će netko drugi.
  Mislim da je ova gesta i donatorska večera hvale vrijedna.Ovim putem molim nekoga od jalNIH a ZNA SE koga da mi daju usporedbu ove većeri sa sličnim događajem u zadnjih 19godina. Ne kažem da takvih događaja nije bilo ali ja ih se jednostavno ne spominjem.
  hvala

  oko 10 godina prije
 • odgovor astronautu (Gost)

  evo nakon 24 sata primjetih komentar (očito da tu nisam toliko često da mogu pravovremeno odgovoriti).
  Naime ja sam napisao prvi komentar i doista mi nije bila namjera nekoga vrijeđati, pa tako ni Berketa koga nisam ni spomenuo u tekstu. Možda jesam smješan i sigurno nisam zloban, samo me boli potpuna inverzija vrjednosti u našem društvu. Tako se brbljavci proglašavaju mudrim, smutljivci snalažljivima, itd. Može \"astranaut\" moliti za me i hvala mu na tome, ali za mene je samo Bog iznad svega, nikakvi Berket, još manje HDZ i slične partije. Hvale vrijedna je svaka gesta koja umanjuje zlo, samo uči li nas Evanđelje da svoju humanost trubimo na sva zvona ili kao to kaže Biblija \" kada daješ neka ti lijevica ne zna što radi desnica kao i brojni drugi.
  Pozdrav

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Evo i mene ja san bija gost 57 i kao prvo nisam hdz-ovac.Napa san ovoga gosta zato sta je coviku koji je iznija svoje misljenje ne omalovazavajuci sami cin donatorske vecere reka da je zloban i da ce se on pomolit za njega.Znam da novac za takve stvari mora doc od osoba koje imaju novce da bi se nesto sakupilo.Ali covik je samo komentira izvrnute vrjednosti kako u plitici drustvu crkvi itd.. i na to ima pravo.Komentira je kakv smo drustvo postali i sta mu smeta da se covjeka ne gleda kao covjeka po dusi karakteru skromnosti i postenju nego po tituli novcu itd..Vecina novaca nije posteno zaradjena od onih koji se sada cjene kako su dali.I ja cu lako dat kojekakvom mutezinom stecene velike novce.Ali nema veze kad idu u pravu svrhu neka ja bi im jos uzeja silom za takvu stvar ionako nisu posteno stecene kod vecine njih. :(

  oko 10 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij