hren
 
PRIKUPLJANJE SREDSTAVA ZA IZGRADNJU DOMA
U  Marini Kaštela će se u petak 04. prosinca 2009.godine, po drugi puta ove godine održati Donatorska večera, koju  organizira  Zaklada "Biskup Josip Lang", Marina Kaštela te gradonačelnik Grada Kaštela Josip Berket.

Ova večera ima za cilj prikupljanje sredstava za izgradnju Doma za starije, bolesne i nemoćne te vrtića na zemljištu koje je Zakladi darovala Kaštelanka Jela Škarica-Žikov. Zemljište se proteže na 4500 metara četvornih a nalazi se u Kaštel Starom.

Tvrtke mogu zakupiti stol od 10 mjesta. Cijena zakupa jednog stola u što je uključena i konzumacija je 3000,00 kuna, koje možete uplatiti na žiro-račun Zaklade, br. 2340009-1110097040 s pozivom na br. 1680248.


Donatorska večera u svibnju 2009.

Goste će zabavljati Krunoslav Kićo Slabinac,klapa Kambi, Slavonija Band, Jadran Barišković, bas, Split, č.s. Lidija, operni pjevač Vinko Marojević, a cijeli program voditi će P. Mijo Nikić, predsjednik Zaklade.

Posebnu atraktivnost ovoj večeri mogu dati predsjednički kandidati kojima je organizator odlučio uputiti pozive. Imajući u vidu njihove već unaprijed isplanirane aktivnosti, organizator očekuje kako će oni bez obzira na moguću spriječenost donirati Zakladi barem vrijednost zakupa jednog stola.

Prva Donatorska večera koja je održana u svibnju 2009.godine, polučila je odlične rezultate, koji su bili iznad očekivanja organizatora. Sredstva su uplaćena na račun Zaklade biskup Josip Lang odnosno za njezin projekt Susret Generacija.

Dolazak je potrebno potvrditi najkasnije do 01.12.2009., na brojeve telefona 021/204000, 021/204008 ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Novo:

Vesna Škare Ožbolt potvrdila dolazak

Vesna Škare Ožbolt je prvi predsjednički kandidat koji je zakupio stol i potvrdio dolazak na Donatorsku večeru koju zajednički organiziraju  Zaklada "Biskup Josip Lang",Marina Kaštela te gradonačelnik Grada Kaštela Josip Berket.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • ovo je za nas (Gost)

  ovo je za sve nas a ne za vatikan.starački dom i vrtić će biti u kaštelima.bravo za dobre ljude.

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  koje veze ima Vatikan sa domom?Ne govori svašta, možda ćeš ti goste 35 biti njegov prvi stanovnik!

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  sumljam odtgnit cu od koje pandemije sta su je podvalili iluminati

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Pogfriješili ste ime .Gđa Škarica se ne zove tako.

  oko 10 godina prije
 • (Gost)

  Operni pjevač Vinko Maroević!!!

  oko 10 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij