Gradonačelnik Kaštela i u slijedeće četiri godine ostaje Denis Ivanović koji je mandat osvojio u prvom krugu nedjeljnih lokalnih izbora. Koristi ovu priliku za zahvaliti se građanima Kaštela, a njegovo pismo donosimo u cijelosti...

„Drage Kaštelanke i Kaštelani,

Preostaje mi još jednom zahvaliti vam što ste izišli na izbore i što ste svojim glasom dali povjerenje meni kao gradonačelniku i mojem timu. Zajedno ćemo nastaviti kreirati bolju budućnost našeg grada, stvarati nove prilike i nove mogućnosti za sve građane i to još bolje i još više. Proteklih godina započeli smo i realizirali velike i pozitivne projekte u Kaštelima. Misija nam je nastaviti graditi grad po mjeri svakog čovjeka jer imamo iskustva, snage, znanja, volje, a najviše ljubavi za ovaj grad.

Već danas smo nastavili s poslom i veselimo se izazovima koji su pred nama. Svojim radom opravdat ćemo povjerenje koje ste nam ponovno ukazali u prvom krugu ovih lokalnih izbora. Moj zadatak je osluškivati vaše potrebe i prilagođavati situaciju potrebama svih vas. Ne gradimo grad po vlastitoj mjeri, gradimo ga ravnomjerno i po mjeri svih stanovnika. Otvoren sam prema svima, u svakom trenutku sam spreman poslušati sve vaše sugestije, mišljenja i kritike. Moja vrata su bila otvorena u proteklom mandatu, a tako će biti i ubuduće.

Hvala i mom vrijednom timu koji je uz mene bio protekle četiri godine, nadam se da ćemo i u razdoblju koje je pred nama jednako kvalitetno zastupati interese svih građana. Čestitam svim budućim članovima novog saziva Gradskog vijeća. Nadam se kvalitetnoj suradnji i vjerujem da ćemo svi zajedno učiniti sve da ovaj grad bude još ugodnije mjesto za život. Hvala vam od srca na ukazanom povjerenju i gradimo dalje!

Vaš gradonačelnik Denis Ivanović“


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)