hren
 

PORUKE BIRAČIMA
Tri dana prije nadolazećih parlamentarnih izbora, građanima Kaštela obratili su se Mario Serajlić, u ime Saveza za Kaštela i Branko Radačić u ime HSLS-a Splitsko – dalmatinske županije te  im uputili predizborne poruke.

Savez stranačkih i neovisnih političkih volontera s područja grada Kaštela, odnosno Savez za Kaštela, na početku navodi da su ovi izbori krucijalni za cijelu državu dok izborne jedinice trebaju osigurati da u Hrvatski sabor svi dijelovi Hrvatske imaju mogućnost poslati svoje zastupnike koji će se u parlamentu boriti i za svoje mjesto odnosno kraj ili regiju iz kojeg dolaze ili bi se barem tako trebali ponašati.

- Grad Kaštela spada u 9. Izbornu jedinicu i s približno 40.000 stanovnika, predstavlja uvjerljivo treći grad po broju stanovnika u navedenoj izbornoj jedinici. Mi u Savezu za Kaštela smatramo da su sukladno tome stranačke liste trebale vrednovati naš grad te na istaknuta mjesta staviti i kandidate iz Kaštela – kaže se u obraćanju Saveza za Kaštela, koji su izrazili zadovoljstvo što su ove godine brojni Kaštelani na izbornim listama.

- Hoće li njihove pozicije i liste osigurati ulazak nekoga od Kaštelana u Sabor, određenim će dijelom ovisiti i o preferencijalnim glasovima građana, koji na taj način imaju moćan alat u svojim rukama - kažu u Savezu te su pozvali sve Kaštelane da na listama za koje glasaju zaokruže upravo kaštelanske kandidate.

- Moramo posebno navesti da nas iznimno žalosti da jedna velika koalicija kao Narodna koalicija, nije našla shodnim na svoju listu staviti nekoga iz Kaštela, što možemo tumačiti samo na dva načina, ili smatraju da nemaju kvalitetnih ljudi iz Kaštela ili im treći grad u ovoj izbornoj jedinici nije niti blizu na listi prioriteta. Nadamo se da će i Kaštelani adekvatno povratno valorizirati tu činjenicu – napomenuli su u Savezu za Kaštela te pozvali sve građane da izađu na izbore, da dobro promisle koga će zaokružiti te da svoje povjerenje daju nekome od Kaštelana, ali da prilikom odabira ipak vode računa o poštenju i ugledu tog kandidata, pridržavanju kršćanskog nauka i privrženosti obitelji, njegovom društvenom radu i angažmanu u lokalnoj zajednici. 

Podrška županijskog HSLS-a HDZ-ovim listama

I dok iz Saveza za Kaštela nisu dali konkretnu podršku niti jednoj listi, HSLS Splitsko – dalmatinske županije punu podršku na izborima daje listama HDZ-a u 9. i u 10. izbornoj jedinici.

- Uzimajući u obzir dobru koalicijsku suradnju i partnerske odnose na nacionalnoj i regionalnoj razini između naših dviju stranaka, te u dijelu općina i gradova u našoj županiji, pozivamo sve članove, prijatelje i simpatizere HSLS-a da na izborima podrže listu HDZ-a u 9. izbornoj jedinici nositeljice Branke Juričev – Martinčev i u 10. izbornoj jedinici nositelja Damira Krstičevića.
Partnerski odnosi i programska bliskost, gospodarski, kulturni i ukupni zajednički ciljevi nameću nam obvezu da zajedničkim naporom pokušamo Hrvatsku graditi kao mjesto za bolji život svih njenih građana – kazao je predsjednik županijskog odbora HSLS-a, Branko Radačić.


KOMENTARI:

Stari Komentari (18)

 • (Gost_6175)

  Savez za Kaštela-odlična preporuka,uvijek svoji!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1115)

  Kad si predsjednik HSLS na razini zupanije, to ti dode slicna situacija ko kad te zena ohrabri da imas najveceg u kvartu :D

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1115)

  naravno, ovo mislim bez ikakve privatne uvrede, cisto mi je fora koliko je HSLS oslabija u zadnjih 15 godina.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6195)

  E moj Radačiću,ti ka i kažin,sad malo sa jednima,pa malo sa drugima

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6058)

  Radacic zeli totalno potopit ionako slabi HSLS :)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6974)

  Bravo za ovu poruku Saveza za Kastela, treba poduprijeti kastelane. Sve pravase pozivamo za Antu Komljena, mjesto br.6 na listi POMAKA.

  oko 4 godina prije
 • Jaja (Gost_6161)

  A lakrdije .........bilo bolje da se zovete savez za spas HŽ..

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5095)

  Efektno i utjecajno!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6217)

  Bili su i neki iz Kaštela i do sada u Saboru, nabrojite rezultate za svoj Grad.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9108)

  Takoj glas za poštene bravo Savez za Kaštela. Glas za Mostove kandidate jer su najbolji ja glasam za Rančića

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1105)

  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s526x395/14232523_1177807658943183_8356264783162547018_n.png?oh=5332a7d80707873f47c6dfc01544a9ed&oe=58422135

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8186)

  9108 & 1105 = Blago siromašnima duhom . - . - .

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1105)

  (Gost_8186)
  9108 & 1105 = Blago siromašnima duhom . -

  . nama siromašnima duhom reci slovo po slovo.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7631)

  Glas Rančiću!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7113)

  Radačiču dobro znaš tko su bili članovi tvoje sadašnje stranke zašto se više o toj stranci iclanovima ništa.ne govori i nezna jer nisu dobili šta su tili bili su samo članovi na karti a šta su to dobra ucinili za Kaštila nista nego sta su učinili samo za svoj interes zato ne očekujte ništa od naroda kako ste pozajmili tako če vam se i vratit

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3272)

  evo sve trcen za rancica glasat

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2126)

  (Gost_6974)
  Bravo za ovu poruku Saveza za Kastela, treba poduprijeti kastelane. Sve pravase pozivamo za Antu Komljena, mjesto br.6 na listi POMAKA.

  gubite kao pravaši, gubite kao sdp, hdz vas je izda, živi zid van ne paše i sad izmišljate neku drugu stranku uime saveza za kaštela nebili se na taj način provukli. da su stvarni ljubitelji kaštela pravi kaštelani osnovali kaštelansku stranku onda bi vi isti digli hajku da je to orjunaška stranka kontra hrvatske.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3127)

  E da je više radačića u politici

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara