hren

HDZ
Zamjenici:
MILI NOVAK
ZORAN BONACIN

 

Kandidat: mr. IVAN UDOVIČIĆ; KAŠTEL STARI, NINSKA ULICA 9; rođ. 09.11.1965; OIB: 60251495714; M

Zamjenik kandidata: mr.sc. MILI NOVAK; KAŠTEL LUKŠIĆ, OBALA KRALJA TOMISLAVA 22; rođ. 24.08.1974; OIB: 75612347913; M

Zamjenik kandidata: ZORAN BONACIN, dipl.ing.; KAŠTEL SUĆURAC, PUT GLAVICE 24; rođ. 02.01.1960; OIB: 39258272212; M

Predlagatelj: HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA - HDZ

Facebook: https://www.facebook.com/ivan.udovicic.737


KOMENTARI:

Stari Komentari (28)

 • (Gost_1168)

  ČESTITAM, Čovijek koji voli i živi za ovaj GRAD !

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1242)

  neznam koliko će se znat riješt dosadašnjeg mentora

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4230)

  Glas dajete za nesposobnost,rodijake i za nastavak agonije u kojoj smo

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2127)

  3 muška kontra 3 ženske, jo žene ako izgubite!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_9091)

  (Gost_1242)
  neznam koliko će se znat riješt dosadašnjeg mentora

  Gradom će upravljat Sanader preko mobitela, ka i zadnji put.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6935)

  (Gost_1168)
  ČESTITAM, Čovijek koji voli i živi za ovaj GRAD !

  Kad već imaš potrebu, barem čestitaj kako treba, čovjeku, a ne čovi jeku.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2609)

  """ (Gost_9091)
  Gradom će upravljat Sanader preko mobitela, ka i zadnji put.""""

  Suradnja vrhunskog političara bez mrlje i magistra ekonomije, uglednog stručnjaka, itekako je potrebna i poželjna u Kaštelima. Obojica su već pokazala iznimne sposobnosti u vođenju Grada, a uigrani tandem je proteklih godina svojim nesebičnim i samoprijegornim radom Županiju doveo do procvata kakvog ne pamte ni najstariji stanovnici. Dajmo da Kaštela postanu moderan, civilizirani europski grad urbanog mentaliteta i primjer drugima kako treba funkcionirati lokalna vlast u pravnoj državi. Svi za Ivana, jer svi smo mi Ivan!

  oko 7 godina prije
 • Goste 2609....kazete politicar bez mrlje...je li to onaj politicar kojem zena nalazi 50000 eura na parkingu,koji je zasluzan za propast kastelanske rivijere i koji redovito opstruira sve projekte u svom Gradu,koji zaposljava u svom uredu samo politicki podobne stranacke kadrove....a za ovog drugog kazete da je ugledni magistar i strucnjak na polju ekonomije??? Zanima me koliko je taj 'strucnjak' napisao knjiga,gdje se u gospodarstvu dokazao?? na koliko je znanstvenih konferencija sudjelovao??Kako je taj strucnjak uspio dozvoliti da u gradskoj blagajni ostavi 80mil.kn obveza naspram onih 18.mil.kn kojima se toliko hvali,što Grad dovodile do ruba bankrota,bio je procelnik za gospodarstvo a najgora smo zupanija po tom pitanju u zemlji sa kontinuiranim rastom stope nezaposlenosti....za njih same i njihov plavi centralni komitet mogu samo kazati:'Sačuvaj me Bože Hdz-a,a od neprijatelja ću se sam braniti'

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1662)

  ako Ivan u prvom krugu ne dobije 50%, u drugom krugu triba molit Boga da izađe šta manje birača, a hdz-ove birače triba povadit iz kuća

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4381)

  Mladi Kaštelanine, da ste pažljivije pročitali post, sigurno Vam ne bi promaklo da je 2609 bezobrazni provokator, vjerojatno iz redova crvene peronospore koji je milicionarski upao na ovaj Portal glumeći nekog tamo Hansa.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6215)

  Interesantno su sve liste sastavljene, red domaći, red vlaja, red bosanaca i tako u krug. Tako i vaja.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3279)

  Odgovara: # 306604

  Ajmeeee,di je wc da pustin vodu !!!

  oko 7 godina prije
 • Goste 4381 nadam se da je to samo bio dobar humor gosta 2609,ali svejedno dobro je ponovno ukazati koji vukovi u janjećoj koži prijete Kaštelima i građanima

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7441)

  je si ljude za zamjenike uzea

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4155)

  Odgovara: # 306644

  Ja nisam Ivan!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3224)

  Kada će gospodin magistar objavit uredan životopis, sa svim potrebnim podatcima, naročito sa datumima od kada do kada je šta studira?
  Triba mi dobar primjer da mogu kritizirat sina koji po cili dan uči i ništa drugo ne radi, a nakon šest godin studiranja još nije završija faks.


  Kada će gospodin magistar objavit uredan životopis, sa svim potrebnim podatcima, naročito sa datumima od kada do kada je šta studira?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_6204)

  Ako ti je sin pametan na te, nećeš ga tribat gurkat. Šta ima veze od kojeg do kojeg datuma? Skeniraj diplomu pa je stavi odi da je vidimo. Pozdrav sinu, ne daj se momak, nije svakome dano da svati.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8164)

  Odgovara: # 306752

  Bilo bolje da si stavija čaglja ili boljata ili pengu

  oko 7 godina prije
 • timotije (Gost_18)

  Da je HDZ ostavio na računu 100 milijuna kuna a ne samo 18 milijuna grad Kaštela ne bi bio u minusu. A kapetan je mogao mirnije jedriti, planinratiti, čuvati ovce na selu i slične stvari koje odmaraju i provjetravaju pamet. U dokonim vikendima je naš kapetan mogao otvorenih misli i srca domisliti nove programe za razvoj naših Kaštili u slijedećih sto godina. Ovako je kapetan upregnuo sve novozaposlene stručnjake, volontere čak i mlade kaštelane da nađu dugove bivše vlasti. U ove tri godine i 350 dana nam to nije uspjelo. Poštovani mladi kaštelani, volonteri, volonterke, maglice i ostali stručnjaci, ostalo nam je još petnaest dana da pronađemo dokaze o dugovima bivše vlasti. Usprkos svim našim nastojanjima do sada to nismo uspjeli. Šteta što nas je u posljednjem trenutku napustila naša ekonomska uzdanica Emalenka Derosi Bjelajac.
  Jedini do sada pronađeni summnjivi Ugovor je onaj s Čarobnim pijaninom koji je potpisan prije dvije godine. Je li Udovičić tada bio na vlasti?

  oko 7 godina prije
 • Timotije,nikom nista nije ostalo jer cinjenice govore sve,nisu to nikakva lupetanja,jer da nije tih nepodmirenih obveza onda bi se redovito isplaćivale plaće djelatnicima u gradskim sektorima,a nebi se to onda podmirivalo iz privatnog džepa,da je udovičić toliko sposoban onda se nebi događao niz sporova koji datiraju iz njegovog mandata od kojih je javnosti najpoznatiji spor sa emmezetom i zbog toga prijetila ovrha gradu,naravno mogao se bivši gradonačelnik tome i usprotiviti,ali mora se oduziti stranci koja je od njega napravila 'ekonomistu vizionara i uglednog strucnjaka sa međunarodnom karijerom' u protivnom bi dozivio slicnu sudbinu kao i njegova bivsa kokegica Kosor,jer poznato je da plava partija momentalno eliminira ljude sa stavom i vlastitim JA

  oko 7 godina prije
 • (Gost_144)

  koliko ih sad planira uhljebiti biće povećanje broja djelatnika u gradu

  oko 7 godina prije
 • (Gost_4194)

  evo i ovdje se okupila poprilicno sposobna grupica mozgova i sposobnog kadra...ma kadri ste i sposobni pobrinuti se za vas djep i korist, u to nema dvojbe.
  Aj nek je sa sricom.

  oko 7 godina prije
 • gost (Gost_323)

  Ivan Udovičić je vec vodija ovaj Grad i sta je pokaza nista kao i Berketa. Jadna moja Kastela upropastili su ovaj Grad svi ostali Gradovi na Jadranu su se vise ili manje pomakli naprid a Kastela su postali crna tocka na turistickoj karti.Gradska uprava nije ni bila u stanju za 4 godine da otvori djeciji vrtic u starom a kamoli nesta drugo.Od goreg na gore, ko zeli da se Kastela i budece 4 godine ne pomaknu sa crne tocke neka opet glasaju za ove bahate i nesposobne politicare

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1471)

  Naprid Kaštela!

  oko 7 godina prije
 • Oduševljen sam svim tim stručnjacima koji se vrti u krug svake četiri godine.Nije gonvo nega se pas posra.

  oko 7 godina prije
 • Ivan je zakon (Gost_8504)

  Ivan je najbolji
  Ivan je najjaci
  HDZ je jedina hrvatska stranka

  Molim da mi se isplati dogovorenih 50kn za promidzbu.
  Hvala!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3943)

  odakle vam adrese sviju nas, jel od spijuna na celu stranke ili ste ih negdje ukrali i koliko ste novaca za to potrosili

  oko 7 godina prije
 • tattaaa (Gost_6091)

  bolje on nego onaj perisin :)

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara