SA KONFERENCIJE ZA MEDIJE
Kaštelani su danas saznali ime i trećeg kandidata za gradonačelnika Kaštela u slijedećem mandatnom razdoblju, a to je SDP-ovac  Matko Kuzmanić.

Opširnije...

KONFERENCIJA ZA MEDIJE U MARINI KAŠTELA
Jedna od protukandidatkinja HDZ-ovcu Denisu Ivanoviću, u utrci za gradonačelnika ili gradonačelnicu Kaštela na svibanjskim lokalnim izborima bit će Milija Baldić Lukšić, članica Mosta , koju je kao kandidatkinju istaknula Nezavisna lista Josipa Berketa, koja na ove izbore izlazi samostalno, ali uz podršku platforme Mosta.

Opširnije...

SLAŽU SE KOCKICE
Od svih kandidatura za budućeg gradonačelnika i njegove zamjenike, koje će građani birati na predstojećim lokalnim izborima, službeno je u Kaštelima tek HDZ objavio kandidaturu Denisa Ivanovića za prvog čovjeka grada. Svi ostali ili još nisu donijeli odluke ili čekaju „pravi“ trenutak za njihovu objavu, a najnovije neslužbene informacije govore o mogućim kandidaturama SDP-ovca Matka Kuzmanića i HDZ-ovke Sandre Zokić.

Opširnije...

KONFERENCIJA ZA MEDIJE KAŠTELANSKOG HDZ-A
Hrvatska demokratska zajednica Kaštela, prva je stranka u Kaštelima koja je objavila ime svog kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima, koji će se održati u svibnju ove godine, a to je sadašnji predsjednik Gradskog vijeća Kaštela, Denis Ivanović.

Opširnije...

STRANKA PAMETNO POZIVA KAŠTELANE NA DRUŽENJE
Stranka Pametno ovoga utorka, 7. veljače,  kao jednu od predizbornih aktivnosti, organizira razgovor s građanima o boljim Kaštelima, te poziva sve Kaštelane da im se pridruže u Gradskoj  vijećnici u Kaštel Sućurcu u 18.30 sati, kako bi se upoznali s njima i njihovim programom.

Opširnije...

MALO SLUŽBENO, MALO IZ KULOARA
I dok su u susjednom Splitu sve veće političke opcije već obznanile imena svojih kandidata na nadolazećim lokalnim izborima za funkciju gradonačelnika, u Kaštelima službenih objava kandidatura još uvijek nema, a ni kuloarske priče nisu previše aktivne zbog čega je teško povjerovati da je do izbora ostalo tek tri mjeseca.

Opširnije...

Vezane vijesti

hrenfrdeites