Croatian English French German Italian Spanish

PARLAMENTARNI IZBORI
Dva i po sata prije zatvaranja birališta, do 16.30 sat, u Hrvatskoj je na izbore izašlo 46,57 posto birača, što je za 0,51 posto više nego na parlamentarnim izborima 2011. godine. A u Kaštelima je  danas, do 16.30 sati, prema izvješćima DIP-a glasovalo 43,30 posto Kaštelana.

U odnosu na spisak birača, najviše građana u Kaštelima, njih 51,45 posto glasovalo je na biračkom mjestu broj 2 u Kaštel Sućurcu, a najmanja izlaznost, 30,09 posto, do navedenog vremena bila je na biračkom mjestu broj  21 u Kaštel Štafiliću.

Deveta izborna jedinica bilježi izlaznost, od 44,35 posto,

Prema izvješćima nadležnih na pojedinim biračkim mjestima u Hrvatskoj bilo je određenih manjih nepravilnosti u radu biračkih odbora, nekoliko primjera ugrožene tajnosti glasovanja, a najviše primjedbi nadležni su zaprimili zbog kršenja izborne šutnje, što se posebno odnosilo na SMS-ove pojedinih političkih opcija, koje su građani primali na svoje mobitele.

Biračka mjesta zatvaraju se u 19 sati, a prva izvješća s biračkih mjesta u Kaštelima objavit ćemo odmah po njihovom dostavljanju gradskom Izbornom povjerenstvu.

Fotografije iz Kaštel Sućurca.


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

Vezane vijesti