hren
PRIJAVE U TIJEKU
Ekološka udruga „Lijepa naša Kaštela“ i Hrvatski zavod za poljoprivredno-savjetodavnu službu, pod pokroviteljstvom Splitsko-dalmatinske županije, organiziraju 18. natjecanje „Birajmo najbolji maslinik i vinograd Splitsko-dalmatinske županije“.

Natjecanje se organizira s ciljem poticanja tradicionalnih poljoprivrednih djelatnosti, a zainteresirani vinogradari i maslinari mogu se prijaviti do 4. rujna u najbližu ispostavu Poljoprivredno-savjetodavne službe. Kaštelani se mogu prijaviti na tel. Ispostave Kaštela 225-801, na koji mogu dobiti i podrobnije informacije o natjecanju. Stručno–savjetodavno povjerenstvo započet će obilaziti prijavljene 7. rujna ove godine.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost)

  a vodit će ji teta Ivna! Divota! Kome će ove godine dat nagradu, baš me zanima! Bit će pelješkome crjenku!

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  Zaludu van se natjecat kad će Žeravica siguro bit prvi i to zatvoreni očiju.

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  a šta si se uvatija Žeravice kad on ne učestvuje u natjecanju jer oni su rekli natjecanje u najbojem vinogradu, a ne ščiro-gradu, to je za drugu vrst natjecanja -eko vinograd obrasal u korov i šćir.Tu će dobit prvu nagradu.

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  Je si zal goste_51

  oko 11 godina prije
 • škovacin (Gost)

  ostavite to struci da o temu odlučuju...boje da se uvatite kamenoloma, škovaca, podmorja, septički jama, karanpana, tvornica cimenta, željezare i sami sebe...[URL=http://dalmacija.kovacevic.nl]dalmacija moja inspiracija[/URL]

  oko 11 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara