hren
 

BERBA 2014.
Enoteh d.o.o. i Savjetodavna služba organiziraju predavanje za zainteresirane vinogradare i vinare, koje će se održati u srijedu, 3. rujna s početkom u 19.15 sati u prostorijama srednje škole Braća Radić u Kaštel Štafiliću.

Ovo predavanje organizirano je u svrhu savjetovanja vinogradara i vinara u ovogodišnjoj berbi koja se odvija u ponešto izvanrednim meteorološkim uvjetima.

Teme predavanja su: Hrana za kvasce – slow food ili fast food, Vinski enzimi – primjena i način djelovanja, Preporuke za tehnološki zahtjevnu berbu 2014. te Obveze proizvođača grožđa i vina.

Predavači će biti dipl.ing. Davor Mitrović te dipl.ing Silvija Marušić.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_3132)

  I obavijest za maslinare i uljare. Ivo Svilan otišao u mirovinu, pa uljara u Starom u "banovini" u vlasništvu Instituta za Jadranske kulture, izgleda neće raditi. Sramota i za Institut a i za Grad Kaštela i vodstvo Grada.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5162)

  A šta ima grad s time

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8101)

  Nije još službeno obznanjeno da uljara neće radit ovu godinu. naravno, vrime je da se zna. A najbolje nazvat Institut i to je to.

  oko 6 godina prije
 • (Gost_6104)

  Ista stvar ka u turizmu. Srušen hotel Palac da mali hotelčiči mogu radit. Tako i ova makinja za ulje sto posto neče radit jer ima malih makinjica za ulje.....

  oko 6 godina prije
 • (Gost_4157)

  Dobro da je otišao Ivo sa Svilaja, neka ovce čuva, zbog njegove "ljubaznosti" nikada mu nisam više došao.

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara